Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Místo romantické dovolené pár čekal hotel hrůzy: Špína, drogy, mrtvoly a sex na veřejnosti!

Autor: fik, BLK - 
5. srpna 2023
05:00

Pár se chystal strávit romantickou dovolenou v luxusním hotelu Riu Republica v Dominikánské republice. Místo toho však zažili horor. Tvrdí, že jim během pobytu byly několikrát nabídnuty drogy, ostatní rezidenti často provozovali sex na veřejnosti, všechno bylo špinavé, a během pobytu dokonce viděli mrtvolu!

Padesátiletý Alan Stevens jako dárek k narozeninám pro svou ženu zarezervoval pobyt v luxusním pětihvězdičkovém hotelu v Dominikánské republice. Co na manžele ale čekalo, je spíš vyděsilo.

Hotel je na webových stránkách cestovní společnosti popsán jako „pětihvězdičkový resort nabízející umístění na pláži a prvotřídní bazénovou scénu.“ Problémy však začaly hned, jakmile pár dorazil do resortu.

Alan pro Mirror popsal, že celé okolí letoviska bylo velmi špinavé a všude se válelo jídlo. Ostatní návštěvníci všude kouřili marihuanu a samotnému páru byly drogy nabídnuty asi desetkrát během sedmnácti dní. „Když jsme šli poprvé do bazénu, viděli jsme, jak v něm lidi kouří trávu. Všechno bylo hrozně špinavé. Jedna žena venku zvracela a nějaký chlap v bazénu defekoval, bylo to nechutné,“ svěřil se.

Video  Místo romantické dovolené pár čekal hotel hrůzy: Špína, drogy a mrtvoly  - Alan Stevens
Video se připravuje ...

Na druhý den prý viděli pár, který měl v bazénu sex. Hotel navíc neměl ani ochranku a Alan s jeho ženou se necítili bezpečně. Byli navíc pohoršeni, že jim nikdo neřekl, že je to „párty hotel,“ a jejich, dřív oblíbená, cestovní agentura, si myslela, že je to pro ně vhodné místo. 

Alan dál vypráví, že jednu ženu dokonce viděli spadnout z balkonu a také byli svědky dopravní nehody. „Když jsme tam byli, nějaká žena spadla z balkonu. Prošli jsme kolem a viděli jsme její tělo schované pod prostěradlem. Bylo to opravdu děsivé, protože jsme nevěděli, co se děje. Když jsme pak jednou byli venku, viděl jsem muže, který měl nehodu na motorce. Začal jsem hrozně brečet, protože to byl, vzhledem ke všemu, šok.“ 

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

Alan si stěžoval u zástupce cestovní kanceláře, ale setkal se s naprostou lhostejností. Po návratu domů si stěžoval prostřednictvím oficiálních kanálů, avšak ani tam nepochodil. Jako odškodné mu bylo nabídnuto v přepočtu něco málo přes 5 tisíc korun a poradenské sezení. Částku odškodného popsal jako vtip, za pobyt prý zaplatil necelých 85 tisíc korun a tato zkušenost navíc zničila narozeninové oslavy jeho ženy.

Kerry a Alan Fowlerovi se svěřili, že s hotelem mají podobnou zkušenost. „Dostali jsme klíče a šli jsme na pokoj. Předsíň byla plná chlapců, kteří kouřili trávu. Když jsme vešli do pokoje, ucítili jsme strašný zápach. Sundali jsme prostěradla a naše matrace byly celé pokryté zelenou plísní,“ řekla Kerry. V jejich pokoji byli také prý nalezeni dva mladí muži mrtví. Předpokládalo se, že jeli v drogách. „V bazénu byly všechny tělesné tekutiny včetně spermatu, všichni tam měli sex. Byla to pekelná díra, chtěla jsem se jen dostat domů,“ dodala. 

„Je nám líto, že slyšíme o špatných zkušenostech pana Stevense. Snažíme se, aby cestování s námi bylo bezproblémové od začátku až do konce, ale bohužel jsme při této příležitosti, do značné míry kvůli faktorům mimo naši kontrolu, nesplnili naše obvyklé vysoké standardy. Nás tým byl s panem Stevensem v kontaktu a jako gesto dobré vůle mu byl nabídnut dárkový poukaz a poradenství od Centra pro krizovou psychologii, ale bohužel to odmítl,“ vyjádřil se mluvčí cestovní společnosti TUI. 

Mia McGill ( 6. srpna 2023 16:43 )

A co přesně na té dovolené kromě té plísně bylo tedy špatně?

safinka59 ( 6. srpna 2023 07:19 )

Hotel pouze pro dospělé není určen pro dospělé, aby provozovali orgie, ale aby si užili klidu bez řvaní a lítání dětí... protože většinou rodiče neumí své potomky ukočírovat. Navštěvuje pouze hotely tohoto typu , například v Turecku Commodore Elite Suit Spa... tento zážitek je otřesný a nikdy jsme nic podobného nezažili, ani neslyšeli. Avšak jsem shlédla recenze, které jsou víc než odstrašující. Je nutné číst na Tripadvisor, koukat na aktuální videa na YouTube...

padrino ( 6. srpna 2023 02:18 )

http­s://ww­w.re­cenze­.cz/do­mini­kanska-republika/punta-cana/bavaro-1361/riu-republica-hotel-49660/riu-republika-dominikanska-republika-102300.html

Mr MRD ( 5. srpna 2023 18:13 )

A je to Adults ONLY Hotel, takže pár přesně věděl proč tam jede, tedy možná to věděl pouze pán...

Mr MRD ( 5. srpna 2023 18:08 )

Riu je řetězec, který má a plní standarty. 5* ale nikdy nemá. Navíc Dominikánská republika je něco jako Tunis či Egypt a tak je potřeba vědět, že 5* je tak 4*.
Tento konkrétní neznám, ale v Dominikánske republice jsem byl opakovaně v Hilton a Four Seasons resortech a drogy Vám nabídnou všude, většinou nikoliv dominikanci, ale černoši z Haiti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání