Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Případ nemravné show na slavnostech vína řeší policie: Podivná slova pořadatele akce!

Autor: jel - 
22. června 2023
14:55

Velký rozruch vzbudila videa ze show burlesky na Slavnostech růžového vína v Třebíči. Vystoupení spoře oděné ženy se totiž odehrávalo v odpoledních hodinách a sledovaly ho děti! Pořadatel Aleš Mejzlík se za nevhodný program omluvil a přislíbil vrátit městu dotaci ve výši 60 tisíc korun. Podivně ale dodal, že doufá, že se omluví i autorka videa s burleskou.

Akce se konala v sobotu na Zámku Třebíč a probíhala od dvanácti hodin až do půlnoci. Na webu události pořadatel na několika místech ujišťoval, že slavnosti si užijí i děti a určitě je lidé mají vzít s sebou. 

Ve čtyři hodiny ale na místě začala vystupovat burleska, která si říká Elektra Show. Sama byla z publika, v němž se nacházelo mnoho dětí překvapená. „Byla jsem ale ujištěna, že případná přítomnost dětí je zajištěna v jiné sekci prostoru,“ sdělila. „Realita na akci byla bohužel jiná, než bylo přislíbeno,“ dodala s tím, že pořadateli zaslala přesný popis show a upozornila, že vystoupení není vhodné pro děti. To podle jejich slov řekla před začátkem sdělila i moderátorka.

Dohra s policií?

„Celá situace pro mě byla značně nekomfortní a byla jsem pod tlakem okolností jako například penále ve smlouvě za zrušené vystoupení a šlo mi o zachování profesionality a odvedení práce, za kterou jsem dostala zaplaceno,“ doplnila Elektra Show. 

Od události se distancovalo také vedení města Třebíč, které po pořadateli akce žádalo omluvu a vrácení dotace ve výši 60 tisíc korun. Pořadatel se skutečně omluvil a dodal, že peníze obci vrátí. Pro CNN Prima News ale dodal, že doufá v omluvu autorky videa. „Vnímám to, že paní, co to tam dala, se možná omluví. To, co to spustila všechna média, bylo úplně zbytečné,“ sdělil televizi.

Případem se nyní zabývá policie, která by měla v nejbližších dnech říct, zda šlo o přestupek nebo trestný čin, vinu podle Primy možná ponesou i rodiče, kteří děti nechali show sledovat.

Video  Slavnosti před dětmi se zvrhly v erotickou show 
Video se připravuje ...

ivana kollerova ( 23. června 2023 20:23 )

na slavnostech vina nemaji co delat deti.

Uživatel_5512061 ( 23. června 2023 00:47 )

Je rozdíl opalovat se na nuda pláži a vrtěti ceckama se střapečky. O ňadra apriori nejde, ale o morálně nevhodný projev.

Uživatel_5512061 ( 23. června 2023 00:45 )

S kozama se na veřejnosti vrtí až po 22. hodině

jajas ( 22. června 2023 19:17 )

Podnikatel..... chtěl vydělat, tak už nevěděl, jak tam ty lidi nahnat...ale že by se chytli na burlesku, to je mi divné....

jajas ( 22. června 2023 19:16 )

Tak to ty tvoje děcka lizuju....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání