Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Burleska o erotické show v Třebíči: Rodiče si své děti neodvedli! Organizátor jí prý tvrdil, že si budou hrát jinde

Autor: VaB - 
21. června 2023
16:00

Třebíčí i celým Českem hýbe aféra burlesek na festivalu vína. Lidi rozzlobilo, že se na pódiu před zraky dětí objevila tancující a pro mnohé téměř obnažená žena. Sama burleska pod uměleckým jménem Elektra Show popsala, že pořadatele informovala o tom, že vystoupení není vhodné pro děti. Navíc nečekala, že na akci plné alkoholu, vůbec nějaké budou. 

Slavnosti růžového vína v Třebíči se konaly v sobotu na půdě tamního zámečku. Kromě jídla, pití a alkoholu na akci vystoupily spoře oděné burlesky. První show se konala ve čtyři odpoledne, další pak v šest. Video z vystoupeních se dostalo i na sociální sítě, což způsobilo velký rozruch.

Lidé zejména kritizují burlesku za to, že tancovala před malými dětmi. „Téměř dokonalý striptýz, pro děti jistě nezapomenutelný zážitek,“ napsala v ironii Renata na sociální síti. Další uvedli, že jde o ohrožení mravní výchovy dětí.

Bylo to jinak, než jí řekli?

Burleska pod uměleckým jménem Elektra Show Blesku zaslala své vyjádření k celé nepříjemné aféře. V tom mimo jiné popsala, že jí nastalá situace velmi mrzí. „Vystupující však na rozdíl od pořadatele bohužel nemohou ovlivnit to, kdo se akce zúčastní. Před podpisem smlouvy o vystoupení jsem pořadateli dodala přesný popis show i video z vystoupení a upozornila je, že není vhodné pro děti,“ popsala Elektra. 

Jeden z organizátorů akce přitom ve včerejším vyjádření pro Blesk tvrdil, že o tom, že má burleska více úrovní vystoupení, vůbec nevěděl. 

Sama Elektra chtěla vystupovat v pozdějších hodinách. „Byla jsem ale ujištěna, že případná přítomnost dětí je zajištěna v jiné sekci prostoru,“ doplnila s tím, že s ohledem na akci ryze dospělého charakteru nečekala tak velkou přítomnost dětí. „Realita na akci byla bohužel jiná, než bylo přislíbeno,“ dodává umělkyně. 

Moderátorka před vystoupením upozorňovala

Při prvním vystoupení nezaznamenala žádné stížnosti, komplikace a ani děti stojící u pódia. „Moderátorka před druhým vystoupením jasně upozorňovala, že pro děti není vhodné, ale jejich rodiče si je neodvedli. Celá situace pro mě byla značně nekomfortní a byla jsem pod tlakem okolností jako například penále ve smlouvě za zrušené vystoupení a šlo mi o zachování profesionality a odvedení práce, za kterou jsem dostala zaplaceno,“ popisuje náročné chvíle Elektra.

Zpětně říká, že by vystoupení odmítla. „Burleska má mnoho užitečných společenských benefitů a podporuje zdravý vztah k sexualitě a tělu různých velikostí, ale je a vždy bude zábavou pro dospělé, protože prvky striptýzu k ní neodmyslitelně patří,“ popisuje svou práci. Na závěr napsala, že příště bude daleko opatrnější při výběru, kde bude vystupovat.

Není to její vina!

Komunita burlesek stojí jasně na straně Elektry. „I když nikdo nerozporuje, že burleska není vhodná pro děti, nastalá situace není její vina, jelikož byla organizátorem ujištěna, že děti u jejího vystoupení přítomny nebudou. Odpovědnost padá jednoznačně na pořadatele za nešťastné načasování programu a na rodiče, kteří si svoje děti nepohlídali na akci dospělého charakteru s alkoholem a jasně avizovaným programem,“ píše ve svém vyjádření Lucie Čihánková za produkci tanečnic.

Video  Slavnosti před dětmi se zvrhly v erotickou show 
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 22. června 2023 22:41 )

No i kdyby neměla, tak ty její výkřiky byly směšné.

jajas ( 21. června 2023 21:32 )

Jak víš, že právě ona tam měla děti? Byla jsi tam s ní? Na druhou stranu i pro mne jsou ty burlesky směš­né..­..uměl­kyně­....do­brovol­ně bych na to nešel, taková krávovina

kralovna-vsech-mori ( 21. června 2023 19:16 )

Že si ta co video natočila radši neodvedla děti. To její pištění bylo fakt směšné. Ono ani tak moc nešlo o děti, ale že na to čuměli chlapi. A to se musí potrestat. 🤣🤣🤣

verka1 ( 21. června 2023 17:58 )

Tak se příště dívejte na tele variete v televizi 😁

mrkevmrkev ( 21. června 2023 17:09 )

Nevidím rozdíl mezi tímto vystoupením a PRAGUE PRIDE. Všude byly děti. A protože už v mateřských školkách mají knihy /učebnice - cvičebnice/ o svlékání a masturbaci, tak vo co go?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání