Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Erotická show v Třebíči před dětmi: Překvapivá slova pořadatele! Radnice chce omluvu a peníze

Aktualizováno -
21. června 2023
13:22
Autor: VaB - 
21. června 2023
05:00

Šokující vystoupení polonahých burlesek na slavnostech v Třebíči zaskočilo český internet. Hlavně proto, že lechtivému číslu přihlížela skupinka dětí! Pořadatelé akce se teď kají a přiznávají, že si situaci mohli lépe pohlídat. Město se mezitím od slavností distancovalo a chce veřejnou omluvu.

Návštěvníci třebíčských Slavností růžového vína, které se v sobotu konaly v zahradě místního zámku, už ve čtyři odpoledne mohli sledovat lechtivé vystoupení spoře oděné burlesky. Další číslo jiné více nahé než oblečené tanečnice pak následovalo v šest. Kulturní vložka vzbudila vzrušené reakce. Lascivní vystoupení totiž sledovaly i přítomné děti! Organizátor akce, který sliboval, že „celodenní program zabaví i ty nejmenší“, nyní čelí obrovské kritice veřejnosti i radnice.

Rodiče přítomných dětí tak neohlášená nahota pořádně překvapila. Stejně tak i uživatele sociálních sítí, kteří si mohli bizarní scénu prohlédnout na videu natočeném jedním z návštěvníků slavností.

Video  Slavnosti před dětmi se zvrhly v erotickou show 
Video se připravuje ...

Téměř dokonalý striptýz, pro děti jistě nezapomenutelný zážitek,“ napsala v ironii Renata. Další uvedli, že jde o ohrožení mravní výchovy dětí.

Lidé se pustili i do organizátora, ten se teď kaje. „Přiznávám, že to byla i naše chyba. Nevěděl jsem, že burleska má víc úrovní vystoupení. Mohli jsme si to více pohlídat,“ řekl pri irozhlas.cz Aleš Mejzlík z pořadatelské firmy Night Robots, který přiznal pochybení.

Video na sociálních sítích způsobilo nemalý poprask, zástupce města nyní chtějí od pořadatele vrátit příspěvek 60 tisíc korun. „Město Třebíč nebylo pořadatelem akce a od nevhodného programu se distancuje. Vyzývá pořadatele, aby se za tento exces veřejně omluvil,“ uvedla tisková mluvčí města.

padrino ( 21. června 2023 15:52 )

A co,že rodiče děti pohoršeně od podia neodvedli?V šatnách bazénů taky děti vidí nahotu a možná ještě horší,tak Vo Co Go.

jajas ( 21. června 2023 14:39 )

Takže na žádné slavnosti děti nebrat? Tak to tedy nevím....takhle to vypadá, že všechny slavnosti jsou jen pro dospělé, protože se tam podává alkohol a budou se tam motat opilci...pěkná blbina.....záleží na lidech, kolik vypijou, když nota bene, spousta přijede autem.....to je fakt absurdní...ale tady ani tak nejde o alkohol, jako o tu erotickou šou, to fakt pořadatel přepískl. Prostě já to tak vidím....

verka1 ( 21. června 2023 13:49 )

Alkohol prodávají všude, hlavně pivo.
Pořadatelé měli napsat vstup od 18 let. Vlastně alkohol se podává od 18 let a děti tam neměly co dělat, no jo ale bylo odpoledne neděle.

1pravda1 ( 21. června 2023 12:52 )

Viděla jsem už hodně různých městských slavností - ale nikdy tam nebyla v neděli odpoledne burleska a její svlékání přispělo na to město Třebíč, tak čípak to byla známá?

Kacah ( 21. června 2023 12:51 )

Město potřebuje šetřit, tak hledá cestu jak neplatit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání