Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza H. o zatčení v Pákistánu: Policisté si prohlíželi moje nahé fotky!

Autor: jel - 
14. dubna 2023
05:00

Tereza H. strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení Kot Lakhpat za údajné pašování heroinu. Nakonec byla ale zproštěna všech obvinění a rozhodla se odhalit celý svůj životní příběh. Na platformě Herohero pravidelně zveřejňuje videa, na nichž detailně popisuje události před zatčením i samotné zatčení. V nejnovějším příspěvku popsala, jak si policisté prohlíželi její nahé fotky.

Terezu soud zprostil všech obvinění v listopadu 2021. Minulý rok se po letech konečně vrátila do České republiky a postupem času se rozhodla, že podrobně popíše, jak se do Pákistánu vůbec dostala a jak probíhalo zatčení.

V nejnovější sérii videí se mladá Češka svěřila, že den, kdy ji zatkli, si pamatuje, jako kdyby to bylo včera. Byla v neuvěřitelném šoku a hodně plakala. Popsala, jak ji vyslýchali na letišti a následně ji převezli na policejní stanici, kde bylo velké horko. Policisté ale Tereze nařídili, aby si na sebe vzala ještě další legíny a několik svetrů, aby byla pořádně zahalená. Pak musela odevzdat telefon, v němž si vyšetřovatelé prohlíželi její fotografie.

„Měla jsem tam nahé fotky, sedělo jich tam asi pět. Když tam byl nějaký strom nebo něco, tak to rychle přejeli, ale když tam byla moje nahá fotka, tak na to všichni hleděli jako na svatý obrázek,“ řekla Tereza.

Nakonec dostala papíry, kde měla zapsat, co se jak seběhlo. Psala to v angličtině, ale přitom moc anglicky neuměla, takže to pro ni bylo těžké. Vyšetřovatelé navíc nerozuměli jejímu jménu. „Říkali mi, ať to řeknu v angličtině, tak jsem řekla ,Teresa Hlusek‘. A oni to napsali na tu složku. Takže vlastně vyšetřovali někoho, kdo neexistuje.“

Nakonec musela odevzdat všechny cennosti a poskytnout své otisky prstů. Na stanici se také vyfotila. Fotka, na níž se Tereza usmívá a rozhodně nevypadá jako někdo, kdo byl zrovna zatčen, obletěla celý svět.

Lucie Nová ( 17. dubna 2023 16:13 )

Jen tříkrát jo????

Lucie Nová ( 17. dubna 2023 12:56 )

No už jsem se chtěla leknout, že by nebyl zase nějaký smysluplný a inteligentní článek o téhle nádheře ))) Pan Pražák si ho ještě asi evidentně nevšiml

Petr Žák ( 15. dubna 2023 22:11 )

Opravdu je tahle šlápota s třikrát přetočeným tachometrem celebritou? Kam klesla společnost, že pašeračka, prostitutka, kriminálník Kajínek, mentálně postižená Shopaholic Adél jsou na předních stránkách??!!!!
Tohle obludarium zde bylo před 200 lety a evidentně se pro některé lidi nic nezměnilo!!! Čím větší bizár, tím zajímavější.🤮🤮🤮🤮🤮

verka1 ( 14. dubna 2023 18:43 )

Exprezident Zeman by nám něco řekl o této děvence 😁
Zadarmo ji z vězení nepropustili.

verka1 ( 14. dubna 2023 18:40 )

Heled se, policisté nejsou svatí, v kancelářích taky provádí sex 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání