Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrutější den Terezy H.: Smrt blízkého s rakovinou!

Autor: rix - 
11. dubna 2023
05:00

V jednom z nejnovějších videí se Tereza H. rozpovídala o svém pobytu v pákistánském městě Gudžranvala. Žila zde v období Vánoc roku 2017, během kterých v České republice zemřel její dědeček. Známá Češka popsala jedno z nejsmutnějších období před nástupem do vězení v Láhauru. 

Jak Tereza H. uvedla, v Gudžranvale opět byla primárně za účelem focení. Protože ale bylo krátce před Vánoci, těšila se domů. „Všichni jsou doma na Vánoce, tak já bych chtěla je taky,“ říkala si sympatická Češka. Její společníci v zemi ale kladli důraz na to, aby se stihlo vše včas nafotit a vyvolat. 24. i 25. prosince tak byla stále v Pákistánu.

Tehdy Tereze zavolal z České republiky její dědeček. „Dva roky měl rakovinu,“ přiznala Tereza. Chtěl, aby se jeho vnučka alespoň na část svátků vrátila domů. „Jsem nemocný, Terezko,“ naléhal na ni. Obratem mu slíbila, že se do Čech co nejdříve vrátí. Tím hovor skončil. 

Jen den poté ale přišel šok. Tereze dorazila zpráva od otce, že její dědeček zemřel. „Terezko, dnes ve 4 hodiny ráno dědeček odešel,“ stálo prý v textu. „Byla to obrovská rána, můj dědeček byl jako můj nejlepší kamarád,“ svěřila se Tereza se slzami v očích.

Jak dodala, po smutné zprávě se zhroutila. Dědečkův pohřeb proběhl tři dny poté. Tereza tak nestihla ani poslední rozloučení s milovaným příbuzným. „Měli jsme spolu krásné pouto a já na tom pohřbu nemohla být,“ plakala. 

Na smrti dědy si dokázala Tereza najít alespoň špetku pozitivního. Jak vysvětlila, zemřel čtrnáct dní před jejím zatčením na letišti v Pákistánu. „Jestli bůh je, tak tomu věřím. Asi to udělal tak, aby se dědeček nedověděl o tady tomhle,“ sdělila přes sociální síť Herohero. „Kdyby se měl o mně dovědět, že jsem ve vězení, tak to prostě nedá,“ dodala s tím, že byl velmi citlivý. 

 

 

Martin32 ( 11. dubna 2023 10:21 )

To je žhavé zjištění pokud Vám někdo zemře a jste ve vězení nemůžete mu na pohřeb.

lollo ( 11. dubna 2023 08:45 )

Ježíšku, to je mi tě tak líto, ty krásná a sympatická Terezko, že ti zemřel dědeček. A doufám, že truchlíš i za ty, kteří zemřeli na drogy, které jsi tak ráda převážela.

cozumel ( 11. dubna 2023 08:38 )

Evidentně nemá prachy, tak leze pořád do bulváru. Kolika lidem zemřel blízký člověk na raka a Plesk o tom neinformuje?

cozumel ( 11. dubna 2023 08:37 )

Jej, a ještě píšou Terezka H., když všichni víme, jak se jmenuje příjmením. Fakt trapárna. Koho tahle blbka vůbec zajímá?

Anifa ( 11. dubna 2023 08:37 )

Hmmm krásná sympatická Češka, která milovala dědečka... Možná by ji měli zaměstnat na ministerstvu jako poradkyni pro rodinné vztahy. Alespoň do doby než začne točit film a hrát v nějakém muzikálu.Aby puberťačky viděli jak ke slávě lehce přijít. Bravo Blesku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání