Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po Šimonovi (†17) skončilo tragicky: Dojemné vzkazy pro bratra Lukáše

Autor: jel - 
30. března 2023
17:16

Více než měsíční pátrání po sedmnáctiletém Šimonovi skončilo bohužel tragicky. Bratr pohřešovaného ve středu na sociálních sítích informoval, že mladíkovo tělo bylo nalezeno v Labi. Smutná informace zarmoutila mnoho lidí, kteří do poslední chvíle věřili, že se Šimon najde v pořádku. Lidé vyjadřují rodině soustrast a posílají dojemné vzkazy.

Šimon H. zmizel 27. února z jednoho z přeloučských barů, kde se nepohodl s několika lidmi. Pak se po něm slehla zem. Jeho bratr organizoval velké pátrací akce a mladíka hledala spousta dobrovolníků, hasiči, potápěči, policisté, speciální týmy, drony i vrtulník. Bohužel jediné, co se podařilo najít, byla mladíkova bunda na mostě přes Labe.

Rodina neztrácela naději a do poslední chvíle věřila, že se Šimon najde v pořádku. Bohužel ve středu informoval jeho bratr Lukáš o tom, že mladíkovo tělo se našlo ve Chvaleticích v řece.

Dojemná podpora pro bratra

„Je to pro celou rodinu obrovská rána, prosím vás, nechte nás se s tím v klidu vyrovnat,“ napsal Lukáš.

Po zveřejnění této smutné zprávy se na sociálních sítích okamžitě objevilo velké množství příspěvků, v nichž uživatelé vyjadřují zdrcené rodině soustrast nebo vzpomínají na tragicky zesnulého teenagera. 

Objevilo se i několik dojemných vzkazů přímo pro Šimonova bratra. „Upřímnou soustrast a hodně sil. Jste úžasný, co jste pro bráchu celý měsíc dělal. Držte se,“ napsala Lucka. „Upřímnou soustrast a mnoho sil celé Vaší rodině. Jste neskutečný mladý kluk, který to nevzdával a každý den pátral. Respekt,“ připojila se Jana. 

Video  Za katrem: Vladimír záhadně zmizel cestou do práce, podle rodiny ho unesli mimozemšťani.  - Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání