Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Další emotivní vzkaz pro pohřešovaného Šimona (17) z Přelouče: Jsi pro mě jako bratr nebo syn, napsal kamarád

Video se připravuje ...
Autor: jel - 
21. března 2023
17:51

Už dlouhé tři týdny pátrá policie i blízcí po pohřešovaném sedmnáctiletém Šimonovi Hlaváčkovi z Přelouče. Zatím však marně, po chlapci jako by se slehla zem. Na sociálních sítích se množí dojemné vzkazy zoufalých přátel, kteří si ze všeho nejvíce přejí, aby se jim kamarád vrátil v pořádku.

Šimona naposledy viděli 27. února v jednom z přeloučských barů. Rozjelo se obří pátrání a mladíka hledali policisté, hasiči, potápěči, vrtulník i velké množství dobrovolníků. Bratr Lukáš se snaží ze všech sil svého sourozence najít. Bohužel zatím marně. Jedinou stopou, která se našla, byla bunda na mostě přes řeku Labe. 

Na sociálních sítích se množí dojemné vzkazy od přátel pohřešovaného. Všichni doufají, že se mladík v pořádku vrátí. Jeden takový napsal i Maxmilián. Ten uvedl, že Šimona vždy bral jako mladšího bráchu nebo syna. 

Mám tě rád ze všech lidí nejvíc!

„Jsi slušně vychovanej, hodnej, milej, chytrej a nejvíc čistej a nezkaženej člověk, co znám. Proto tě mám taky rád ze všech lidí okolo sebe nejvíc,“ napsal Maxmilián s tím, že podle něj každý potřebuje tak skvělého kamaráda, jakým je právě Šimon. Dodal, že stále doufá a věří, že se mladík vrátí. „Jestli se jen někde touláš a máš příležitost si tohle přečíst, tak ti chci jen říct, že mně a Darwinovi strašně chybíš a máme tě moc rádi. Čekáme na tebe,“ dodal a připojil k příspěvku hned několik fotografií pohřešovaného.

A podobných vzkazů je mnohem více. Emotivní příspěvek nedávno sdílela také kamarádka Monika. „Jsme mladí a máme toho dost před sebou přeci. Ozvi se nám. Čekáme na tebe. Milujeme tě,“ napsala.

Poslední informace o pátrání sdílel bratr Lukáš ve středu 17. března. Uvedl, že následující den přijedou na pomoc s pátráním jak potápěči z Liberce, tak záchranný tým z Prahy se speciálně vycvičenými psy. „Děkuji moc vám všem, co nám pomáháte,“ napsal na závěr.

Video  Kde jsou? Co se stalo s Míšou Muzikářovou? Detaily smutného zmizení dívky  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání