Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Partneři synka (3) mučili: Po dlouhé ledové sprše a bití se mu zastavilo srdce. Matce hrozí za mřížemi 3 roky, partnerovi 11,5 !

Máma týraného syna a její bezcitný partner v soudní síni
Máma týraného syna a její bezcitný partner v soudní síni  (Autor: Jitka Pecharová)
Aktualizováno -
15. prosince 2022
20:33
Autor: Jitka Pecharová, inf, pma - 
15. prosince 2022
05:00

Zrůdy! Matka (20) s přítelem Lukášem K. (25) z Trutnovska dítě bili a nechávali ležet ve vlastních výkalech. Muž ho ledovou sprchou dokonce málem zabil! Hoch už je u pěstounů a tyrani skončili před Krajským soudem v Hradci Králové. Ten podle informací CNN Prima News ve čtvrtek rozhodl o tom, že matka má jít do vězení na 3 roky, její přítel na 11 a půl roku. Rozsudek ještě není pravomocný. 

Dítě dvojice týrala pro malicherné důvody i několikrát denně. Třeba když jim přišlo, že byl tehdy ještě ani ne tříletý kluk drzý. Ještě studující máma s partnerem ho dle obžaloby jak oblečeného, tak nahého bili vařečkou nebo bambusovou tyčí a na nejméně deset minut jej dávali pod studenou sprchu.

„Bylo to například za to, že si oblékl něco naruby, nebyl dost rychlý nebo neudělal to, co už dříve uměl. Byly to naprosto běžné banality u tříletého dítěte, které rozhodně nelze trestat tímto způsobem,“ uvedla pro televizi CNN Prima News státní zástupkyně Lucie Žabková.

Zlomil o něj tyč

Vše vyústilo v březnu letošního roku. Ten den byla matka ve škole a její přítel zůstal s dítětem doma sám. Kloučka svlékl donaha a sprchoval jej ledovou vodou tak dlouho, že dítě začalo kolabovat. I když chlapeček trpěl tak, že padal, pomočil se a pokálel, trýznitel nepřestával a dítě si přidržoval. Pak ho nechal ve výkalech a studené vodě ležet a ještě ho praštil vařečkou přes zadek.

Klučík totiž nevylezl ze sprchy, když mu to poručil. Pokračoval tím, že dítě mlátil po hlavě bambusovou tyčí, až se o něj zlomila. To měl být trest za to, že se zmučené dítě pokálelo, když jej nahé a mokré hodil v obýváku na sedací pytel. Hocha nechal ve výkalech ležet a otevřel na něj okno. Až téměř po dvou hodinách zavolal záchranku, když viděl, že nedýchá.

Nahý na parketách

Záchranáře zarazilo, že bezvládné dítě leželo zcela nahé na holé parketové podlaze. Klouček byl podchlazený na 27 stupňů a došlo u něj ke srdeční zástavě. Naštěstí se ho podařilo vzkřísit a vrtulník jej přepravil do nemocnice, kde ho zachránili. Nyní je v pěstounské péči. 

Měsíc muk

Mučení dítěte probíhalo denně téměř měsíc. Začalo, když chlapcova matka vyměnila jeho náhradního tatínka za jiného. Lukáš K. je nezaměstnaný, údajně dealoval marihuanu a pervitin.

Učitelky hlásily modřiny

Než si matka kloučka našla nového amanta, byl usměvavý a hravý. „Po této výměně začal plakat, byl unavený, hladový a bázlivý. Nechápu, jak někdo takhle úžasnému dítěti mohl ublížit,“ řekla u soudu učitelka mateřské školky, do níž chlapeček chodil. Zde si s kolegyněmi všimly podezřelých modřin na jeho těle, nafotily je a daly podnět k prošetření.

Rozsudek je nepravomocný

Podle zjištění CNN Prima News Krajský soud v Hradci Králové matce ve čtvrtek udělil za týrání tříletý trest odnětí svobody. Ženin přítel odešel od soudu s trestem 11 a půl roku za mřížemi. Obžaloba muže kromě týrání vinní z pokusu o vraždu a prodeje drog. Dohromady mají navíc oba obžalovaní zaplatit odškodnění ve výši milionu a půl korun. 

To, jestli partneři budou chtít proti rozsudku odvolat, zatím není jasné. 

Video  Největší česká vražedkyně Kateřina z Komárova krutě týrala a zabíjela služebnictvo.  - Videohub
Video se připravuje ...

Vlada50 ( 17. prosince 2022 14:33 )

Zasloužili by si oba daleko přísnější tresty, tomu človíčkovi zlomil důvěru v lidskou lásku

lucie13 ( 16. prosince 2022 18:19 )

Hahaha

lucie13 ( 16. prosince 2022 18:18 )

Bohužel máte pravdu.

Denisa Badžgoňová ( 16. prosince 2022 10:10 )

To je strašné 😔 chudáček chlapeček, co si musel vytrpět.. 😭😭 ať už mu je jenom dobře a pěstouni ať ho mají rádi a starají se o něj nejelepe jak můžou 🙏❤️

Blade Runer ( 16. prosince 2022 07:30 )

Trvalo to mesic ve skole zjistili modriny proc se to hned nenahlasi na socialku +policii?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání