Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka (18) odmítla nabídku k sňatku: Unesli ji podle ruské tradice!

Autor: rix - 
1. prosince 2022
21:41

Bellu Ravoyanovou z ruského Tambova unesli jen pár dní po jejích osmnáctých narozeninách přímo z domova. Důvodem bylo to, že se odmítla provdat za dvacetiletého Rusa Amika Shamoyana, který se do ní zamiloval. Její otec pak vytáhl na rodinu únosce zbraň!

Situace je o to více šokující, že muži unesli dívku jen krátce poté, co oslavila osmnácté narozeniny. Rusku odvlekli do Nižného Novgorodu. Za vším měla stát neopětovaná láska. „Amik byl do té dívky zamilovaný, a proto ji unesli,“ vysvětlil podle deníku Metro svědek, jenž Bellu znal.

Otec mladé dívky ihned dceru nahlásil na policii jako pohřešovanou osobu. To mu ale nestačilo. Vzal zbraň a vydal se s ní do kavárny, kterou vlastnila rodina mladého únosce. Tam jeho příbuzným vyhrožoval, ale ze zbraně nevystřelil.

Bella se po několika dnech zachránila sama. Ze spárů únosců se jí podařilo utéct a namířila si to rovnou na policejní oddělení, kde vše nahlásila. To Amika vystrašilo a radši se detektivům sám udal. Ti ho poté poslali do vazby.

Ruská média líčí únos jako středověký zvyk „kradení nevěst“, který v některých částech země stále převládá. Ruský vyšetřovací výbor potvrdil Shamoyanovo zatčení a dodal, že na seznamu hledaných je i jeho bratr a otec.

fjdksla ( 2. prosince 2022 09:02 )

Nebuďte trapní, bleskáči. Amik je arabské a perské jméno a ten únoscův ksicht má do Rusa taky hodně daleko. Únosy nevěst nejsou doménou pravoslavných Rusů, ale úplně jiných etnik. Za chvilku budete tvrdit, že Rusové dělají ženské obřízky.

gizela.kulenova ( 1. prosince 2022 22:19 )

To video pod článkem s unosem z Česka je taky dobrý. Taky za ním stála neopěvovaná láska?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání