Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vášnivý včelař Pavel uškrtil manželku! Učitelku Kateřinu (†59) zakopal na zahradě

Autor: jp - 
16. dubna 2022
05:00

Vraždou skončilo 39 let trvající manželství Pavla (65) a Kateřiny (†59) v Letohradě na Orlickoústecku. Vášnivý včelař učitelku v mateřince uškrtil a tělo zakopal doma na zahradě.

Na svoji choť, s níž měl tři potomky, vystudovaný inženýr zaútočil po neshodách, které mezi manželi panovaly v posledních 10 letech. „Rozpory, žárlivost muže na ženu a také požitý alkohol přispěl k jejich potyčce, kdy ji napadl údery do hlavy a následně manželku zardousil,“ popsala policejní mluvčí Markéta Janovská. Její tělo pak pohřbil na pozemku u jejich rodinného domu v Letohradě.

Po mordu ohlásil pohřešování

Případ začali kriminalisté rozplétat dva dny po mordu ženy poté, co Pavel ráno policistům v Letohradu oznámil, že choť pohřešuje. Spustili pátrání, do kterého zapojili i vrtulník, ale jelikož si na manželově obličeji všimli čerstvého poranění a narazili na rozepře v jeho výpovědi, od počátku pracovali i s verzí, že by on mohl mít s jejím zmizením něco společného. Pod tíhou důkazů se po 8 hodinách přiznal. Hrozí mu až 18 let.

VIDEO: Cizinka (35) si má odsedět 16 let za vraždu novorozené dcery.

Video  Cizinka (35) si má odsedět 16 let za vraždu novorozené dcery.  - Romana Vébrová
Video se připravuje ...

krasomila ( 18. dubna 2022 12:04 )

Taky žiju s včelařem, ale naštěstí nejsme manželé, takže mi nic nehrozí.

ANOzlodejum ( 16. dubna 2022 22:22 )

...bídným..

ANOzlodejum ( 16. dubna 2022 22:21 )

Spíš redaktůrkovi manželku pigluje nějaký včelař a on se takto vyrovnává se svým bírným osudem.

rudy_hnis ( 16. dubna 2022 22:11 )

Pozor na vášnivé včelaře.
Z článku plyne, že typická vlastnost včelařů je vraždění manželek.

frantacizek ( 16. dubna 2022 17:04 )

pravděpodobně mu jeho amygdala vydala nesprávný pokyn, vše prošlo jako nervový vzruch hypothalamem, který útočnou reakci nezachytil, tak jako je tomu u zvířat např. (to nám zdůrazňovala doc. Záškodná v soc. psychologii, že tím se liší údajně člověk jako homo sapiens sapiens od zvířat) a prefrontální kúra u včelaře vůbec nezafungovala jako myšlenkové centrum coby ještě poslední záchrana..
tohle jsou smutné záležitosti, zvláště včelař, to bývají klidní lidé i vzhledem k téhle zálibě. upřímnou soustrast rodině..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání