Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krutá smrt modelky (†23) od koní: Zavraždil ji muž, jehož mrtvolu našli na poli?

Autor: štt - 
20. června 2021
17:00

Obyvatelé severoanglické vesnice Duckmanton nalezli uprostřed polí těžce zraněnou dívku. Brzy zjistili, že se jedná o Gracie Spinksovou (†23), modelku, která se poblíž stará o svého koně. Kráska bohužel zemřela. Zanedlouho objevili místní mrtvolu asi třicetiletého muže. Jde o jejího vraha, který se pak zabil?

Místní pomohli s ženinou identifikací. Dle později ověřených informací šlo o Gracie Spinksovou (†23), modelku a vášnivou jezdkyni na koních. Přivolaným záchranářům se však nepodařilo mladou dívku zachránit. O zhruba dvě hodiny později byla v blízkém okolí nalezena další těžce zraněná osoba.

Patří mrtvola vrahovi modelky?

Dle informací uveřejněných deníkem The Mirror se mělo jednat o muže ve věku kolem 30 let. Ještě dopoledne policisté uzavřeli okolí malebné vesnice. Děti musely se svými učiteli zůstat v budově základní školy, než si pro ně přijeli jejich rodiče. V podvečer téhož dne však úřady zrušily zákaz vycházení.

Policie zatím k oběma případům nezveřejnila žádné oficiální informace. Jeden z místních obyvatelů však novinářům sdělil, že „se mělo jednat o velmi brutální útok.“ O Gracie prozradil, že na místní farmě měla ustájeného svého koně. Právě během vyjížďky měla být napadena. O krásce se mezi místními vědělo, že kromě hlavního úvazku v marketingové společnosti pracovala jako modelka.

Smutek kamarádů

Brzy u jejího domu vzniklo malé pietní místo, kam jí obyvatelé z celé obce přinášeli květiny. Přátelé na půvabnou dívku zavzpomínali i na sociálních sítích. Jeden přítel napsal: „Ach, Gracie, těžko se mi hledají slova. Je to veliká bolest.“ Další zavzpomínal na společné chvilky, které s ženou zažil. „Odpočívej v pokoji, Gracie! Na každém večírku si na tebe vzpomenu. Byla jsi jedinečná!“ napsala její přítelkyně.

Mluvčí derbyshirské policie uvedl, že vyšetřovatelé předpokládají mezi oběma úmrtími blízkou souvislost. „Kolem deváté ranní byla nalezena těžce zraněná žena. Ležela bezvládně na poli nedaleko hlavní silnice. Záchranářům se nepodařilo obnovit základní životní funkce,“ dodal. Policie hodlá do okolí zapojit další hlídací čety a okolí vesnice střežit, než se situace uklidní.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání