Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šokující přiznání k vraždě manželky Babise: „Neumučili ji lupiči, zabil ji,“ řekla policie

Autor: rix - 
18. června 2021
19:17

Charalambos 'Babis' Anagnostopoulos se přiznal k vraždě své manželky Caroline Crouchové v jejich domě v Glyka Nera v Aténách poté, co původně prohlásil, že zahynula při loupeži, uvedla policie. Vraždit měl i před očima vlastní malé dcerky.

Studentka a Babisova manželka Caroline Crouchová zemřela před svou ani ne roční dcerkou. Její manžel nejprve uvedl, že Caroline zemřela při loupežném přepadení, zatímco on byl svázaný v jiném pokoji. Tvrdil, že zloději vtrhli do jejich domu asi v 5 hodin ráno, svázali ho a začali mučit jeho ženu. Požadovat po ní měli šperky a peníze. Mučení nakonec neměla přežít, uvedl Mirror.

V případu ale nastal zvrat. Policisté přiletěli za Babisem na řecký ostrov Alonnisos, kde zrovna truchlil nad smrtí své partnerky, a odvezli ho k výslechu. Podle místních zpráv byl požádán, aby následoval důstojníky zpět na policejní ředitelství v Aténách. Nebyl zatčen.

„Policie byla velmi diskrétní a nedošlo k žádnému rušení vzpomínkové akce. Nevím, zda byl vyzván k identifikaci nebo k novému prohlášení,“ uvedl místní starosta vesničky Alonnisos, která nese stejný název, jako ostrov samotný.

Po osmihodinovém výslechu, při kterém byly Babisovi předloženy nové dosud neznámé informace, se údajný vrah k činu přiznal. „Pachatelem je třiatřicetiletý manžel, ke svému činu se přiznal,“ potvrdila krátce na to policie. Zatím ale nebyl z činu obviněn. 

 

 

dietr ( 19. června 2021 07:22 )

Takhle to psali před měsícem, ale pravdu vám pochopitelně neřekne ani pachatel, ani policie.

Athina ( 19. června 2021 05:47 )

Neni pravda, ze se cekalo na kamerove zaznamy. Kamerove zaznamy byli pry prazdne. Tady v Recku zverejnili, ze se na to prislo na zaklade 3 hlavnich dukazu, chytrych hodinek mlade zeny, ktere kontroluji tep. A casova osa & tep nesouhlasili s vypovedi manzela...dale pak pouzivane aplikace v panove telefonu a stopa pohybu zaznamenana chytrym telefonem...to co se zde nepise, ze pan ma velmi dobry profil, je soukromym pilotem helikoptery, z velmi dobre rodiny...a celkove jeho image je slusny clovek. Proto, kdyz zde zverejnili tuto zpravu, bylo to velke prekvapeni.

dietr ( 18. června 2021 20:49 )

Ta jeho verze byla směšná hned od začátku, jen se čekalo na kamerové záznamy. Ale dobrý námět na další díl Columba

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání