Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladou mámu (†20) umučili před očima manžela Babise: Šli po statisících v domě?!

Autor: rc - 
13. května 2021
16:17

Tři zloději v kápi vtrhli do domu v Athénách, kde bydlela maminka Caroline Crouchová se svým manželem Charalambosem Babisem Anagnostopoulosem. Čtvrtý zloděj údajně na své kumpány čekal venku. Dvacetiletou ženu umučili k smrti před očima jejího manžela a ročního dítěte. Vyšetřovatelé otřesného případu prozradili, že lupičům dal zřejmě někdo tip, že je v domě ukryto 10 tisíc liber (cca 297 tisíc Kč).

Brutální vražda se stala na zámožném athénském předměstí Glyka Nera, kde se svou rodinnou bydlela Caroline Crouchová. Dvacetiletá studentka obývala s manželem a roční dcerkou čtyřpatrový honosný dům, na jehož pozemek vtrhli čtyři ozbrojenci. Jeden z násilníků čekal venku a hlídal, zatímco tři lupiči vtrhli do domu, kde našli bezbrannou rodinu. Ještě předtím zabili rodinného psa. Dvaatřicetiletého Charalambose, který pracoval jako pilot helikoptéry, svázali v jednom pokoji, zatímco jeho ženu začali mučit. Tomu všemu přihlížela malinká holčička.

Podle informací britského deníku Daily Mirror zoufalý manžel slyšel, jak na jeho manželku pocházející z Británie křičí: „Řekni nám, kde jsou peníze!“ Zároveň jí měli vyhrožovat, že pakliže jim to neřekne, tak zabijí její dítě. „Moje manželka neustále volala o pomoc. Dítě plakalo, moje žena plakala,“ popsal chvíle jako z hororu. Pouze s penězi nakonec neodešli. Z domu odnesli šperky v hodnotě 20 tisíc liber (595 tisíc Kč) a 10 tisíc liber (297 tisíc Kč) v hotovosti, které manžel ženy vybral, aby mohl zaplatit dělníky. „Když jsem se konečně dokázal odvázat, našel jsem svou ženu ležící hlavou dole na podlaze. Vedle ní bylo naše dítě,“ uvedl zdrcený muž pro britský deník Daily Mail.

Případu se ujala řecká policie, která vraždu mladé ženy označila jako barbarský čin. Vyšetřovatelé dříve uvedli, že skupinka zřejmě rodinu dlouhodobě sledovala. Nyní policisté přišli s tím, že pracují s verzí, že agresoři dostali tip ohledně peněz ukrývajících se v domě. Manžel zavražděné mámy spolupracuje s detektivy a sdělil jim, že peníze byly schované v krabičce od hry Monopoly a lupiči mluvili lámanou řečtinou. U domu byla kamera a tak policisté ví, jak skupinka vypadá a žádají o pomoc širokou veřejnost s tím, že za jakoukoliv informaci nabízí 260 tisíc liber (7,7 milionů Kč).

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Uživatel_5521686 ( 13. května 2021 20:22 )

Chudák Babiš a prasata piráti bez trestu.To být naopak tak Babiše ukřižují.

Dana Horakova ( 13. května 2021 17:25 )

Samozřejmě blesk při velké letní bouřce ve Španělsku

Dana Horakova ( 13. května 2021 17:23 )

Blesk je opravdu stupid

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání