Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přepadení banky v Berlíně: Mnoho lidí bylo zraněno a lupiči pláchli

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: ran - 
31. července 2020
20:36

Lupiči si chtěli odnést balík peněz z banky ve čtvrti Neukölln v německém Berlíně. Zda se jim to podařilo, není jasné. Pachatelé jsou každopádně nyní na útěku. Na místě nechali 11 zraněných, čtyři lidé skončili v nemocnici. Informaci přinesl server týdeníku Focus.

K původně docela nenápadnému dramatu došlo v pátek brzy odpoledne v nákupním středisku Karstadt na námětí Hermannplatz. Podle informací německých médií se vše událo tak rychle a nepozorovaně, že si nikdo z nakupujících ničeho nevšiml. Lidé zbystřili teprve s příjezdem policie.

Při útoku měli čtyři pachatelé použít slzný plyn. 11 lidí bylo zraněno právě zásahem plynu. Na místo dorazilo deset policejních vozidel a okolí banky i náměstí se uzavřelo. Metro nedalekou stanicí také pouze projíždí.

Ačkoli se policie obávala, že se pachatelé mohou schovávat uvnitř nákupního centra, později vyšlo najevo, že lupiči pláchli. Měli se naskládat do jednoho auta a zmizet.  

vencakurnaa ( 31. července 2020 23:51 )

Zřejmě " PROFÍCI " tolik zraněných a žádný MRTVÝ... uvedu malý příklad Českých POLICEJNÍCH psychotestů - otázka pro nováčky zní? Pokud někdo provede Zločin nebo Trestný čin na který se NIKDY nepřijde budete na straně za A) Zákona ? ...za pachatele(ů) ? Na tomhle ZHOŘELO mnoho ADEPTŮ stejně jako nakreslete Strom - spousty z nich nakreslili - Trávu­...Km­en..­.Lis­ty..­.Koru­nu..­.Vět­ve, ale jen VELMI MÁLO KOŘENY..... Bacha na to. Takže Já jsem na jedné straně - stejné jako J.P. Belmondo v roli KLAUNA / Bezva Finta a podotýkám NIKDY na straně POLICIE !

offline ( 31. července 2020 21:18 )

Dávky nestačí, tak si migranti poradí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání