Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Brazilka (†35) ukazovala na TikToku své vnady, manžel ji za to zastřelil před zraky dcerky!

Autor: jžk - 
30. ledna 2021
20:48

Eliane Ferreira Siolin z Ponta Pora dostala 14 střelných ran během rodinného grilování. Vrahem byl její manžel, se kterým se pohádala kvůli vyzývavým videím na TikToku.

Brazilskou influencerku (†35) zavraždil její manžel Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi 24. ledna při rodinném grilování. Střelbě podle místních médií předcházela hádka kvůli vyzývavým videím, které Eliane často přidávala na sociální síť Tik Tok. Muž si po vraždě své ženy přiložil zbraň k hlavě a zastřelil se. Incidentu měla přihlížet jejich šestiletá dcera.

Zpravodaj Daily Mail informoval, že těla Eliane a jejího muže (†41) byla nalezena na zadní verandě venkovského statku v brazilské vesnici Ponta Pora. Žena v sobě měla nejméně 14 střelných ran a její pravá ruka byla zlomená. Policie na místě zajistila zbraň a náhradní zásobník. O nezletilou se nyní starají její příbuzní.

Podle výpovědi blízkých přátel se často hádali, a to dokonce i na veřejnosti,“ uvedl policista Analu Ferraza. TikTokový profil Eliane má přes 58 tisíc sledujících a influencerka na něj často přidávala koketní videa sama sebe, často spíše odhalená, než oblečená. Případ nadále vyšetřuje policie.

Na TikToku už nejsou jen děti. Platforma se stala bizární přehlídkou lidské marnotratnosti, přičemž si někteří z uživatelů pro slávu klidně načůrají do kalhot. Doslova.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání