Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Oslava na Chebsku skončila smrtí babičky (†54): Vnuk vzal nůž a bodal! Policistům se přiznal

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: mor, VaB - 
17. února 2022
20:19

Oslava v jedné z obcí na Chebsku skončila o víkendu tragicky. Nezletilý chlapec tam měl ubodat k smrti svou babičku (54). Skončil na psychiatrii, kam ho nechala poslat rodina. Policie ho po činu zadržela, měl se přiznat. 

K tragédii došlo v noci ze soboty na neděli v malé obci na Chebsku. Rodina byla podle místních obyvatel normální, ničím nevyčnívala a žila spořádaným životem. Až do sobotní noci. „Měli rádi alkohol, jinak to byli slušní lidé. Kluk byl trochu sígr,“ popsala Aha! místní obyvatelka.

V sobotu probíhala u starousedlíků rodinná oslava, která se podle všeho zvrtla, došlo k hádce, a nakonec i k samotné tragédii. Do chlapce měl vjet nekontrolovatelný vztek, vzal do ruky nůž a svou babičku (54) ubodal k smrti!

„Pachatele jsme krátce po činu zadrželi,“ popsal policista Jakub Kopřiva s tím, že k případu už nebudou poskytovat žádné další informace s ohledem na to, že je chlapec nezletilý. Na žádost rodiny byl převezen do psychiatrické léčebny, odtud zřejmě poputuje do detenčního zařízení, kde patrně zůstane až do svých 18. narozenin.

Podle informací Aha! se po zadržení k celému otřesnému činu přiznal, měl navíc uvést, že s babičkou neměl ideální vztah. S trestní odpovědností je to u nezletilých osob jinak. Mladší 15 let není trestně odpovědný, místo vězení tak většinou končí ve výchovném zařízení až do své plnoletosti.

offline ( 18. února 2022 18:53 )

V 54 letech babičkou pubertálního vnuka, safra tam to jde rychle, to asi *** kámen cihlu...

kralovna-vsech-mori ( 17. února 2022 20:53 )

Bezproblémová rodina. Jen chlastali a kluk byl sígr. Ale pro příspěvky od státu si chodili pravidelně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání