Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přes milion pro Aničku z Peče celá země: Lidé posílají peníze ve velkém

Autor: VaB - 
21. ledna 2022
17:52

Anička Klápšťová, známá díky televizní show Peče celá země, přišla společně s rodinou kvůli požáru o střechu nad hlavou. Lidé jim ve sbírce poslali již více než 1,3 milionu korun. Obrovská vlna solidarity má pomoci, aby se jim podařilo dům zničený požárem zrekonstruovat.

15. ledna letošního roku zničil požár rodinný dům v obci Líšný na Jablonecku. Bydlela v něm finalistka soutěže Peče celá země Anna Klápšťová a její rodina. Jak informovali hasiči, při jejich příjezdu šlehaly z oken v druhém patře plameny.

Ačkoliv se jim rozsáhlý požár podařilo během hodiny zlikvidovat, dům je kompletně zničený, a to včetně interiéru. O tom, co se Aničce stalo, informovala Mirka van Gils Slavíková, která pořadem Peče celá země prováděla. „Nejen ona, ale i celá její rodina nyní potřebuje podpořit,“ napsala na Instagramu 

S pomocí se aktivně přihlásili i místní obyvatelé z Malé Skály. „Po sobotním požáru se projevila ukrutná síla solidarity lidiček z širokého okolí. Šikují se pomocná úklidová a vyklízecí komanda, montážní skupiny, nabízí nezištná pomoc všeho druhu...  Svět není tak špatný, jak by se mohlo od TV obrazovek zdát. Strašně moc děkujeme,“ informovala obec Líšný.  

Zároveň obce Líšný a Malá Skála založily sbírku na podporu lidí, kteří začátkem roku přišli o střechu nad hlavou. A díky ohromné solidaritě se již podařilo vybrat více jak jeden milion a tři sta tisíc korun.  

vinnetouvi ( 22. ledna 2022 15:36 )

Přesně tak.

padrino ( 22. ledna 2022 00:26 )

No vida,jak se hodí jedna účast v reality show.Měly by se pořádat i sbírky třeba na bezzubé aktéry Výměny manželek.

kdoasi ( 21. ledna 2022 22:01 )

👍👍👍

kdoasi ( 21. ledna 2022 21:01 )

Bingo! Pojistky jsou zbytečný, národ se složí👎.

vinnetouvi ( 21. ledna 2022 19:37 )

Jsou pojištěni? Nevím, co je za módy dělat na všechno sbírky.

Zobrazit celou diskusi