Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kriminalisté na Chebsku šetří násilnou smrt ženy (†54): Podezřelým má být nezletilý vnuk

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
16. února 2022
20:38
Autor: VaB, pma - 
15. února 2022
17:07

Krajští kriminalisté na Chebsku vyšetřují smrt ženy (†54), která se stala obětí zvlášť závažného zločinu. Policisté krátce po činu zadrželi podezřelého, podle CNN Prima News by se mělo jednat o třináctiletého vnuka mrtvé ženy! Ten by měl být aktuálně v  psychiatrické léčebně. Policie žádné bližší informace k případu nesdělila a sdílní nebyli ani místní.

Ke zvlášť závažnému zločinu došlo v pozdních večerních hodinách ze soboty na neděli v malé vesnici Podhradí na Chebsku v Karlovarském kraji. Podle informací, které zprvu přines server TN.cz měla být ubodána žena (†54), a to údajně nezletilým vnukem! Bližší zprávy o případu přineslo i CNN Prima News. Vrahem ženy by měl být teprve 13letý chlapec, který je synovcem oběti. Na ženu měl dle televize zaútočit po rodinné oslavě, ze které ji šel doprovodit domů, aby nešla sama.

Aktuálně by se chlapec měl nacházet nacházet v psychiatrické léčebně, kde čeká na soud. Pokud by byla mladistvému prokázána vina, s největší pravděpodobností by zamířil do detenčního zařízení, kde by zůstal až do dovršení plnoletosti.

Do obce vyráželi krajští kriminalisté pozdě v noci. „Můžeme potvrdit, že v sobotu dne 12. února letošního roku v pozdních večerních hodinách došlo v malé obci na Chebsku k násilnému trestnému činu, při kterém došlo k úmrtí čtyřiapadesátileté ženy,“ sdělil Blesku mluvčí policie Jakub Kopřiva. 

Podezřelým měl být podle TN.cz nezletilý vnuk. „Pachatel byl krátce po činu vypátrán,“ dodal Kopřiva, podle kterého kriminalisté na případě intenzivně pracují a okolnosti zvlášť závažného zločinu vyšetřují.

CNN Prima News také uvedla, že se měl chlapec po zadržení k činu doznat Policii ČR. Ta případ ale nekomentovala. „Vzhledem k tomu, že v případu figuruje nezletilá osoba, nemůžeme sdělit žádné bližší informace,“ uzavřel mluvčí. 

ahojky ( 16. února 2022 22:00 )

Tak vnuk, nebo synovec? A třináctiletý vede bábu domů z oslavy? No twl...

pakonizodory ( 15. února 2022 18:02 )

Tohle by se u nás v Moravskoslezském kraji stát nemohlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání