Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadná smrt drsného rappera: Manželka měla jeho tělo rozřezat, když ještě dýchal! Vraždu popírá

Autor: štt - 
10. ledna 2022
13:56

Ukrajinský rapper Andy Cartwright (†30) zemřel v červenci 2020 ve svém petrohradském domě. Jeho manželka Marina Kochalová (37) přiznala, že Cartwrightovo tělo rozřezala a jednotlivé části uložila do lednice, ale trvá na tom, že muž zemřel na předávkování drogami. Chtěla tak zachránit jeho pověst.

Ruské orgány činné v trestním řízení nenašly dostatek důkazů o tom, že Kochalová svého manžela zavraždila, nebo že byl dokonce zabit úmyslně. Přestože byla v říjnu propuštěna z vězení, zůstává nadále jedinou podezřelou, informoval server Daily Star.

Cartwright, jehož skutečné jméno bylo Alexandr Juško, měl dlouhodobý sexuální poměr s šestadvacetiletou fanynkou Naďou Romaněnkovou. Ta se k jejich milostnému vztahu vyjádřila do médií: „Schůzky jsme měli pravidelně v mém bytě, který jsem si pronajala poblíž jeho domu. Scházeli jsme se takřka každý den, ale jeho manželka o tom nic netušila.“ Jakou roli v případu sehrála nevěra, zatím policie nezjistila.

Nové důkazy

Kriminalisté u soudu předložili nové důkazy pracující s teorií, že muž zemřel na nedostatek kyslíku. Nejspíše dokonce dýchal i ve chvíli, kdy byl řezán na kusy, uvedly informované právní zdroje. Z nashromážděných důkazů totiž vyplývá, že k rozřezání došlo několik minut před smrtí.

V lednici chyběly některé tělní orgány. Kriminalisté však zatím nezjistili, kam je údajná vražedkyně uložila. Konečky prstů a další části těla byly nalezeny v pytlích na odpadky, kde je mezitím okousaly pouliční krysy. Žena se pro drastický čin se rozhodla proto, aby se fanoušci nedozvěděli o rapperově závislosti. Médiím plánovala oznámit, že se její muž ztratil.

Právníci Kochalové uvedli, že jejich klientka byla detektivy obviněna z toho, že „pila krev svého mrtvého manžela a měla sex s jeho mrtvolou“. Dále tvrdí, že byla nezákonně donucena vypovídat. Během výslechu se jí měli vyšetřujcíí policisté posmívat, že její syn byl poslán do sirotčince. Soud dítě odeslal do pečovatelského ústavu, ale umožnil opětovné shledání s matkou. Nový soudní proces má být uspořádán koncem tohoto měsíce, přičemž Kochalová zůstane v domácím vězení, jelikož probíhá další vyšetřování.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání