Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Jediný přeživší z Kellnernova vrtulníku David Horváth (48): Pochlubil se novou fotkou s dětmi!

Autor: rix - 
9. června 2021
11:12

Jako jediný přežil pád helikoptéry na Aljašce, která stála život nejbohatšího Čecha Petra Kellnera (†56) a další čtyři lidi. Horváth sám skončil ve vážném stavu v nemocnici. Nicméně se mu život už nadobro vrací do starých dobrých kolejí, čímž se chlubí i na svém instagramu.

„Stále šťastný a mířím vpřed,“ sdělil pod fotografií s dcerami dobře naladěný David Horváth. Aby taky ne, nedávno se jemu a jeho partnerce Adéle narodil syn. Na svět přišel 22. dubna a jméno dostal po svém tatínkovi. 

Horváth dle svých slov vše prožívá naplno. Podle něj má zkrátka život dobré a špatné dny. Jeden takový přišel 27. března na Aljašce, kde byl Horváth s nejbohatším Čechem Petrem Kellnerem.

Nedaleko aljašského města Anchorage tehdy došlo k havárii vrtulníku, ve kterém Češi seděli. Helikoptéra narazila do hory poblíž ledovce Knik a následně se svalila několik set metrů ze svahu. Skupinka ve vrtulníku se vydala na takzvaný heliskiing, což je sport, při němž jsou jezdci na lyžích nebo snowboardu vysazováni z vrtulníku do volného terénu.

Při nehodě kromě nejbohatšího Čecha zemřeli také dva průvodci Gregory Harms (†52) a Sean McManamy (†38), pilot vrtulníku Zachary Russell (†33) a trenér francouzského původu s českým občanstvím Benjamin Larochaix (†50).

Video  Dojemné rozloučení s Petrem Kellnerem (†56) v Karibiku  - Facebook
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání