Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Napajedlech propukl požár: Plameny pohltily sklad!

Požár skladu v Napajedlech.
Požár skladu v Napajedlech.  (Autor: Hasiči Napajedla)
Autor: ČTK - 
24. května 2021
07:44

Hasiči likvidují od noci v Napajedlech na Zlínsku požár skladu. Na místě zasahuje šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů s cisternami a výškovou technikou, vyhlášený je druhý ze čtyř stupňů požárního poplachu.

Žádné zranění není hlášeno, řekl dnes ráno ČTK mluvčí hasičů Pavel Řezníček. K požáru vyjížděli hasiči přibližně v 02:30, krátce po 03:15 se jim jej podařilo dostat pod kontrolu.

Sklad v plamenech

"Na místě ještě zasahujeme. Jedná se o požár skladu. V době našeho příjezdu už byl ve třetí fázi, to znamená kompletně zasažen požárem. My jsme se zaměřili na požární ochranu vedlejšího objektu. Ten byl uchráněn," uvedl po 07:00 mluvčí.

Podle informací zveřejněných na facebookové stránce napajedelských hasičů hoří v rekreačním areálu Pahrbek. Platí druhý stupeň požárního poplachu. Hasiči rozeznávají čtyři poplachové stupně.

Příčina požáru je neznámá

Nejzávažnější je čtvrtý, který vyhlašují jen při mimořádných situacích. Příčina vzniku požáru ani výše způsobených škod zatím nejsou podle Řezníčka známé. Zjišťovat je bude vyšetřovatel hasičů ve spolupráci s policií.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání