Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Řidič zabil ženu (†47) na motorce. Manžel naskočil na jeho náklaďák a držel se ho celých 30 km

Anderson Antonio Pereira pomohl dopadnout muže, který mu zabil manželku.
Anderson Antonio Pereira pomohl dopadnout muže, který mu zabil manželku.  (Autor: Facebook/Reprofoto)
Autor: shp - 
10. března 2021
20:17

Příběh jako z hollywoodské série Rychle a zběsile se odehrál v Brazílii. Řidič (36) náklaďáku tam srazil motorku, na které zrovna jeli Anderson Antonio Pereira (49) a jeho manželka Sandra (†47). Žena při bouračce utrpěla smrtelná zranění. Její choť odvážně naskočil na kabinu vozu a držel se jí stůj co stůj.

Jak uvedl Daily Mail, manželé si vyjeli na nedělní vyjížďku, která dopadla naprosto tragicky. Na dálnici je na motorce srazil řidič náklaďáku. Sandra utrpěla fatální zranění. Její muž se ale poraněný dostal zpod motocyklu a naskočil na kabinu vozu, jehož řidič začal z místa nehody ujíždět.

Anderson se na náklaďáku udržel neskutečných 30 kilometrů. Řidič jeho výzvy k zastavení ignoroval, ale nakonec musel zastavit, protože ho k tomu donutili další motoristé. Řidiče pak následně vytáhli z kabiny a zadrželi ho do doby, než si pro něj přijela policie. Podle všeho bude obviněn z vraždy.

Z manžela je hrdina

Sandra byla letecky transportována do nemocnice. Tam ale podlehla vážným zraněním, které při srážce utrpěla na hlavě .Anderson se ze svých zranění plně zotaví, protože naštěstí nebyla vážná. Pár má spolu dospělého syna (26). Lidé chválí muže za jeho chrabrost. Nebýt jeho, „vrah“ Sandry by ujel...

Video  Náklaďák přimáčkl u Luštěnice auto se dvěma ženami, jedna z nich se podruhé narodila  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

PavelSki ( 12. března 2021 09:58 )

Moc nechápu, proč nezůstal se ženou. Poznat v okamžiku smrtelné zranění laik nedokáže. Navíc byla odvezena do nemocnice, tak ještě žila. Větší priorita je zkusit jí zachránit. On by se stejně našel ten řidič, když jel ve velký tiráku. Tak nevím, zda je až takový hrdina. Něco jiného by bylo, kdyby mu ženu unášel.

Jirik-ta ( 10. března 2021 21:35 )

Bohužel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání