Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý tyran (18) umlátil přítelkyni (†24): Rozzuřilo ho prý, že v bazénu ukázala prsa

Autor: ran - 
26. března 2021
16:32

Policie se snaží dopadnout muže (18), který měl zavraždit svou přítelkyni (†24) jen proto, že se jí na večírku po skoku do bazénu omylem uvolnily plavky a dívka při tom ukázala víc, než chtěla. Sestra oběti označila útočníka za zrůdu. Nikolas Iori Maichon je ovšem stále na útěku.

Brazilec Nikolas Iori Maichon (18) ze São Paula je obviněný z brutálního umlácení své přítelkyně kvůli banální příhodě v bazénu. Ana Paula Coutinhoová (†24) byla osudného dne spolu s přítelem a dalšími mladými lidmi na party. O život zřejmě skutečně přišla jeho rukou.

Ana Paula měla v jednu chvíli skočit do bazénu, kde se jí podle svědků svezl horní díl plavek. Ukázala tak účastníkům večírku víc, než měla v úmyslu. Jak uvedl web deníku Sun, Maichona scéna tak rozzuřila, že na dívku agresivně zaútočil a obvinil ji z toho, že se před ostatními úmyslně odhalila.

Podle policie, která na mladíka vydala zatykač, ji měl poté nacpat do auta a umlátit k smrti. Už zřejmě mrtvou ji údajně dovezl do nemocnice a uprchl. Od té doby se po něm pátrá. Svědkové potvrdili, že dívku na party zmlátil a odešel s ní. Dodávali, že v poslední době Anu i před lidmi často napadal.

Podle informací místních médií Maichon zavolal rodině oběti a řekl, že se Ana utopila. Podle jeho verze se ji snažil u bazénu oživovat a vzít ji domů, kde prý měla zvracet krev. Vykládal dál, že pak zavolal své matce, která mu měla pomoci dopravit dívku do nemocnice.

Tuto verzi ale podle dostupných informací vyvracejí jak svědci událostí, tak i lékaři. Příčinou smrti podle nich nebylo utonutí, nýbrž fraktura lebky. Když Anina rodina dorazila do nemocnice, na místě sice skutečně byla matka předpokládaného útočníka, ale on sám zmizel. Sestra ubohé dívky Maichona pro místní média označila za „zrůdu“.

Místní o tragédii a zbytečně zmařeném životě mluví jako o dalším případu násilí na ženách, s nímž se v jihoamerické zemi dlouhodobě potýkají. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání