Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chůva prý zabila holčičku (†2), kterou měla na hlídání, dříve už měla zabít i chlapečka (†1)

Jessica Cherryová měla zavraždit dvouletou Kaylee Thomasovou, důkazy o jejím brutálním chování k dětem přinesly neobvyklé záběry kamery z jejího domova.
Jessica Cherryová měla zavraždit dvouletou Kaylee Thomasovou, důkazy o jejím brutálním chování k dětem přinesly neobvyklé záběry kamery z jejího domova.  (Autor: Facebook/Policie)
Autor: ran - 
29. ledna 2021
20:50

Jessica Cherryová měla zavraždit dvouletou Kaylee Thomasovou, důkazy o jejím brutálním chování k dětem přinesly neobvyklé záběry kamery z jejího domova. Spekuluje se nad tím, že v lednu 2019 Cherryová mohla zavraždit i ročního chlapečka, který jí byl také svěřen do péče.   

Cherryovou z americké Virginie ze skutků obvinili v úterý 26. ledna. Malou Kaylee našli už 18. srpna 2020 bez známek života u Cherryové doma. Holčička byla po převozu do nemocnice prohlášena za mrtvou. Ročního chlapečka rok předtím našli mrtvého také přímo u ní.

Ženu policie zadržela v září. Obviněna byla ze zanedbávání péče, ublížení na zdraví a týrání několika dětí. Příčina smrti Kaylee nebyla dlouho známá, poté ale, co koncem ledna 2021 byla její smrt koronerem označena za zabití, Cherryovou obvinili z její smrti. Vyšetřovatelé následně s brutální chůvou spojili i rok starý skon ročního chlapečka. 

Podle televize MyFox8 důkazy o týrání pocházejí z Cherryové vlastní kamery, kterou měla doma naistalovanou. Záběry z ní byly vysílány také u lednového soudu. Kameru sice měla Cherryová doma otočenou tak, že nemířila do místnosti, nicméně na obrazovce vypnuté televize, která se do zorného úhlu kamery vešla, zařízení zachycovalo odrazy dění v místnosti. Obžaloba v nich jasně rozeznala týrání dětí.   

Odrazy ukazují scény mlácení dětí, kdy děti pláčí bolestí. Podle vyšetřovatelů žena také svoji profesi vykonávala bez příšlušného povolení, uvedl americký web Wavy. Cherryová všechna obvinění o týrání a zabití odmítá.   

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání