Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyhodila miminko (†2 měs.) z okna! Kosmetička Darja (31) prý záviděla jeho mámě spokojený život

Autor: rix - 
16. června 2021
16:54

Na sedmnáct let byla poslána do vězení kosmetička Darja Šavelkinová (31) za vraždu dvouměsíční holčičky. Těhotná žena si přišla k matce tří dětí vyzvednout staré oblečky pro dítě, když zničehonic vzala novorozenou holčičku a hodila ji z okna v třináctém poschodí. Měla žárlit na to, že má její známá šťastné manželství a rodinu.

Darja záviděla Jaroslavě Koroljové (30) její šťastný život, který si plnými doušky užívala společně se svým manželem. Samotná vražedkyně přišla k Jaroslavě na návštěvu, aby si u ní vyzvedla oblečení pro miminko. Darja totiž sama čekala novou ratolest. Šťastná ale nebyla. Její závist k životu šťastného páru vyústila v ohavný čin, uvedl Daily Star.

V nestřežené chvíli, když se Jaroslava nekoukala, vyhodila Darja její dvouměsíční holčičku z okna. Činu nepředcházela žádná hádka ani náznak jakéhokoli konfliktu. Miminko padalo dlouhých třináct pater na tvrdou zem moskevského sídliště. Matka Jaroslava se hned po události zhroutila a vyžadovala akutní lékařskou pomoc.

Šavelkinová policii tvrdila, že slyšela hlasy v hlavě, které jí nařizovaly, aby dítě vyhodila z okna. Dle svých slov je duševně nemocná. Soud na její slova nepřistoupil. Duševní chorobu prý pouze předstírala, aby se vyhnula trestu. „Nenašli jsme žádný důkaz o duševní nemoci,“ sdělila Julia Ivanovová, členka vyšetřovacího týmu. Hrůzný čin tak měla na svědomí pouze chorobná žárlivost.

Vražedkyně dostala trest odnětí svobody na sedmnáct let a poškozené rodině musela vyplatit v přepočtu bezmála milion a půl korun. Mezitím ve vězení sama porodila.

Ievice-je-smegma ( 16. června 2021 18:18 )

Rusko náš vzor, že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání