Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maniak roky věznil dvě dívky v bunkru jako sexuální otrokyně: Po 17 letech ho propustili z vězení!

Autor: rc - 
10. března 2021
09:20

Po sedmnácti letech se dostal na svobodu Viktor Mochov (70). Ruský násilník si ve vězení odpykával trest za únos dvou nezletilých dívek Jekatěriny Martynové a Jeleny Simachinové, které držel jako sexuální otrokyně zamčené ve sklepě v ruském městě Skopina, kde je opakovaně znásilňoval! Dnes už dospělé ženy mají z propuštění tyrana strach. Bojí se, že je Mochov, kterého ruská média přezdívají jako „maniaka ze Skopinu“, bude na svobodě pronásledovat.

Peklem si prošly dvě ruské dívky Jekatěrina Martynová a Jelena Simachinová. Dívky začátkem října roku 2000 unesl pedofil Viktor Mochov a zavřel je do podzemního bunkru, který si postavil poblíž svého domu v ruském městě Skopina. V únosu mu pomohla jeho tehdejší přítelkyně.

Jekatěrině v době únosu bylo pouhých čtrnáct let a Leně sedmnáct let. Pod zámkem je držel téměř čtyři roky, během nichž si dívky prošly peklem. Mochov je opakovaně bil a znásilňoval.

„Podezřelý držel dívky ve sklepě u jeho domu, aby se na nich mohl dopustit násilných sexuálních činů. V současné době je jedna z osvobozených rukojmích v osmém měsíci těhotenství. Starší dívka už měla dvě děti, porodila v letech 2001 a 2003 dva chlapce,“ uvedla pro rádio Echo Moskva zástupkyně žalobce Irina Sablinová v době, kdy se dívky z držení podařilo osvobodit.

Dítě Leny zemřelo při porodu. Dívkám se podařilo osvobodit díky tomu, že je Mochov po třech letech začal brát ven. Tehdy se vězenkyním podařilo nechat vzkaz, díky němuž je policie vystopovala.

Mochov byl zatčen a odsouzen k sedmnácti letům ve vězení. Podle informací rádia Svobodná Evropa se však po dlouhé řádce let dostal na svobodu. Jeho propuštění potvrdila mluvčí věznice ve městě Saratov Julia Penková. Unesené dívky si za tu dobu vybudovaly svůj život.

Jekatěrina, které je pětatřicet let, je šťastně vdaná a dnes již osmatřicetiletá Lena je učitelkou angličtiny. Obě dvě dívky se bojí, že je Mochov po propuštění vyhledá.

Podle informací Yahoo! News si již ve vězení našel adresu Jekatěriny! „Kaťa napsala knihu, kde ze mě udělala monstrum. Poté jsem jí napsal dva dopisy. Prosil jsem ji, aby mi odpustila utrpení, které jsem jim způsobil. Kaťa nepovažovala za nutné mi odpovědět,“ řekl Mochov ruským médiím s tím, že jí navrhl, aby se setkali v televizním pořadu.

„Může si pro mě přijít. Jestli se setkáme, budu se velmi bát. Jsem šokovaná a mám z toho hrůzu. Nedokážu si teď představit, co budu dělat, a bojím se si setkání jen představit,“ uvedla Katja. „To, co se mi stalo, zanechalo v mé duši hlubokou ránu, která se nikdy nezahojí. Protože v naší zemi neexistuje žádný program na ochranu obětí trestných činů, budeme muset vzít ochranu do svých rukou,“ dodala Lena.

VIDEO: Co je to Stockholmský syndrom?

nika70 ( 10. března 2021 13:47 )

Takže ta Lena měla ty syny s tím úchylem a jeden syn (cca 20 let) s ní teď žije či žil???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání