Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapeček (†5) tragicky zemřel v rozpáleném autě: Ve voze měl trpět několik hodin!

V rozpáleném autě v USA zemřel pětiletý chlapec.
V rozpáleném autě v USA zemřel pětiletý chlapec.  (Autor: Reprofoto: ABC 7 News)
Autor: rix - 
14. srpna 2021
19:30

K velké tragédii došlo v americkém Springfieldu. V rozpáleném autě zemřel pravděpodobně na přehřátí organismu pětiletý chlapec, jehož sourozenci s rodiči nedopatřením nechali v automobilu zavřeného. Další okolnosti smrti vyšetřují policisté.

Nebohý chlapec byl nalezen v bezvědomí na příjezdové cestě ve Springfieldu. V autě měl zůstat sám poté, co několik hodin předtím přijel společně s rodiči a sourozenci domů. Ačkoli se hocha policisté snažili oživit, po příjezdu do nemocnice byl prohlášen za mrtvého. „Nemám důvod pochybovat o tom, že šlo o tragickou nehodu,“ řekl poručík John Lieb podle deníku New York Post.

Podle Lieba sourozenci pětiletého chlapce vystoupili z auta, ale zapomněli na něj, přičemž ho nechali v zamčeném vozu připoutaného k sedačce. „Okolnosti, které vedly k tomu, že dítě zůstalo v dětské sedačce, jsou stále předmětem vyšetřování,“ dodal policista.

Jak dlouho přesně byl mladý hoch v autě, není jasné. Vyšetřovatelé se ale domnívají, že šlo o několik hodin. Příčinu úmrtí mladého Američana určí až pitva, ale s největší pravděpodobnosti došlo k přehřátí organismu.

 

padrino ( 15. srpna 2021 22:18 )

Podle Lieba sourozenci pětiletého chlapce vystoupili z auta, ale zapomněli na něj, přičemž ho nechali v zamčeném vozu připoutaného k sedačce.

No jasně,rodiče nevěděli,kolik maj dětí.Nebo je to pomsta sourozenců a řekli,že někam šel?

Uživatel_5541854 ( 15. srpna 2021 13:36 )

A tohle zase může napsat totální nevzdělanec. Každý rok dávají pravidelně Sám doma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání