Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Češka Barbara o práci společnice v Irsku: Málem mě hromadně znásilnili! Ve které zemi se cítila nejlépe?

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: chal - 
8. února 2021
05:20

Desítky, v některých případech možná i stovky tisíc měsíčně, ale také strach o život. Práce společnice má dvě rozdílné tváře, což potvrzují i slova Češky Barbary B., která si tímto způsobem vydělává v Irsku. Pracovala tak už v několika evropských zemích. V Německu se podle svých slov cítila nejlépe, zato v Irsku už zažila několik velmi nepříjemných situací.

Bývalá fotomodelka a pornoherečka Barbara B. se jako společnice živila v České republice, Německu, Francii a ve Velké Británii. Každá země podle ní má svá specifika, což popsala pro irský deník Irish Examiner. Právě v Irsku Barbara zažila jedny z nejhorších momentů své profesní kariéry.

Barbara pracovala v Limericku, s další sexuální pracovnicí si pronajímala „privát“, tedy soukromý byt, ve kterém klienty obsluhovala. Je běžnou praxí, že se klienti po příchodu do bytu osprchují. Jeden z nepříjemných zážitků Barbara zažila, když klient sprchu odmítl a začal být agresivní. „Nevíš, kdo já v Limericku jsem! Zničím tě!“ křičel na Barbaru, která se ho snažila vystrkat ze dveří.

V bytě byla naštěstí přítomná i její kolegyně, která jí rychle přispěchala na pomoc. „Myslela jsem, že ze mě vymlátí duši,“ popsala Barbara pro Irish Examiner. „Když odmítal odejít, řekla jsem mu, že zavolám ochranku, on na to odpověděl, že jsme bordel a že je to ilegální,“ zavzpomínala Češka. Agresor naštěstí nakonec odešel, aniž by ženám něco udělal, oběma společnicemi ale incident otřásl.

Nebezpečí je nicméně něco, s čím musí sexuální pracovnice v Irsku bohužel počítat, napsal Irish Examiner. Dokládá to i další zkušenost Barbary B. Tentokrát naštěstí k fyzické konfrontaci nedošlo, ovšem podle Češky chybělo málo a mohla být hromadně znásilněna!

Jen den před incidentem s mužem odmítajícím sprchu měla domluvenou schůzku s jiným klientem. Když zazvonil u dveří a Barbara se prostřednictvím kamery podívala, kdo zvoní, zůstala v šoku. Přede dveřmi stálo osm neznámých mužů! „Znásilnili by mě,“ řekla Barbara. Díky kameře se tomu nicméně vyhnula.

Jedna z jejích známých, která se živí jako sexuální pracovnice, takové štěstí neměla. „V prosinci kamarádku znásilnili a vyhrožovali jí nožem. Dva muži ji na hotelovém pokoji zmlátili, když nedokázala otevřít sejf, který byl stejně prázdný,“ uvedla Barbara, podle níž dokonce v Irsku řádí organizované gangy, které cílí právě na společnice. Domluví si schůzku, pak ale ženu skupinově znásilní a okradou.

Prostituce je v Irsku ilegální a hrozí za ni vysoké pokuty. Aliance irských sexuálních pracovníků to chce nicméně změnit a prosadit legalizaci prostituce a tím i její kontrolu a lepší pracovní podmínky. Barbara B. s tím souhlasí. S prací společnice v zemi, kde byla prostituce zlegalizována, má totiž skvělé zkušenosti. V jejím případě šlo o Německo, kde se podle svých slov cítila nejbezpečněji.

Barbara pro Irish Examiner také prozradila, na kolik si jako sexuální pracovnice může přijít. Když se den vydaří, dostane se klidně k částce atakující v přepočtu padesát tisíc korun. Jiný den se ale nemusí zadařit, klienti schůzky odřeknou, takže Barbara si nevydělá nic.

Koronavirová krize navíc sexuálním pracovnicím do karet moc nehraje. Po Vánocích, které Barbara strávila v České republice s rodinou, prý přišla o 70 až 80 % klientů. „Myslím, že se lidé víc bojí. Hodně mých klientů je navíc doma s dětmi, když jsou školy zavřené,“ sdělila pro Irish Examiner.

Video  Sebeobrana: Přepadení na ulici? Naučte se tyto dva pohyby, abyste se ubránila!  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

viho ( 8. února 2021 20:34 )

Tak proč takhle pracuje v Irsku, když je to tam nelegální? No protože si tam vydělá víc právě proto, že je to nelegální. A navíc dnes si takové holky vydělávají spíš tak, že si přes různé internetové platformy seženou víc příležitostných známých, kteří je odměňují dárky za jejich společnost, a to není nelegální snad ani v Irsku. Proč zbytečně riskovat s nějakými anonymními násilníky.

TomasLB ( 8. února 2021 20:33 )

Dobrovolně dělala grupáč, ale asi čekala větší honorář...

andorea ( 8. února 2021 08:44 )

A co jako? Máme ji politovat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání