Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Češka zadržela zloděje na benzínce orálním sexem: Zvrat v případu!

Autor: rc - 
2. února 2021
14:43

Kuriózní případ ze slovenské benzinky zaujal celý svět! Hrdinka Soňa (36) pocházející z Česka zadržela zloděje Maxima (24) tím, že ho orálně uspokojovala do příjezdu policie. O případu psaly světové deníky jako britský Daily Mail či francouzský News-24. Slovenský deník Nový Čas však nyní přišel s šokující informací, která na případ vznesla nové světlo. Dvojice si údajně neměla být úplně cizí.

Nezdarem na Slovensku skončilo loupežné přepadení benzinové stanice v Bratislavě. Pumpu měl prý v úmyslu vyloupit čtyřiadvacetiletý Srb Maxim. Krádež velké finanční částky by se mu bývala povedla, kdyby zrovna na benzince nebyla Češka Soňa, která si tam ve čtyři hodiny ráno užívala cigaretu. Šestatřicetiletá Soňa o svém hrdinském zákroku na benzince promluvila pro slovenskou televizní stanici JOJ, v němž uvedla, že Maxim měl být pod vlivem drog a byl zakrvácený. Ve chvíli, kdy stála s cigaretou za budovou, k ní měl přiběhnout zaměstnanec benzinky, ať volá na policii.

V tu chvíli však k nim přišel zloděj a chtěl, aby Soňa otevřela trezor. „Když se mi nepodařilo trezor otevřít, tak byl agresivní, dal mi facku a praštil mě do hlavy. Snažila jsem se ho uklidňovat pohledem a trochu se snažila dělat si srandu, jakože do pr*ele to nejde otevřít,“ uvedla Soňa s tím, že pak se pokusila s mužem laškovat a nakonec vymyslela způsob, jak zloděje na benzince zadržet do příjezdu policie a zároveň zabránit, aby někomu ublížil! Muže začala orálně uspokojovat. Ve chvíli, kdy na místo konečně přijeli strážci zákona, měla jen říct. „Vemte si ho, já už nemůžu.“

Neuvěřitelný čin Soni zaujal celý svět! Zákroku na bratislavské benzince si všimly britské deníky The Sun či Daily Mail, informoval o něm i nigerijský Gurdian či francouzský News-24. Slovenský deník Nový Čas však nyní přišel s informací, že Soňa a agresor se ve skutečnosti znali. „Ten Srb je její pasák, znají se. Oba přišli k pumpě spolu. Po tom, jak viděla, že ho obsluha zamkla, snažila se ho upozornit na přicházející nebezpečí v podobě policie, a tak vběhla dovnitř zadním vchodem a při příjezdu policie jen zahrála divadélko,“ uvedl zdroj pro výše zmíněný deník.

VIDEO: Soňa (36) promluvila o sexuálním zákroku na benzince. Krádež a možná i něco horšího odvrátila tím, že lupiče začala orálně uspokojovat.

Video  Soňa (36) promluvila o sexuálním zákroku na benzince. Krádež a možná i něco horšího odvrátila tím, že lupiče začala orálně uspokojovat.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

slovan1954 ( 3. února 2021 10:18 )

Už majú dobré snímače s dobrou PET imunitou. Stále hovoríme o JA 100.

renalek ( 3. února 2021 09:15 )

Paradox má pomalšiu GSM bránu a také GSM ako má Jablotrón nemá nikto. Jablotron je jednička !!!!

renalek ( 2. února 2021 19:00 )

Fíha a tak to si dobrý,obdivuhodné! Ja mám 66, každé ráno sa zobudím,omrknem či nemám na prste na nohe ceduľku s menom aby to v márnici ne.posr@li a idem ,,drhnúť,, čiže makať!! Ja inštalujem kame­ry,a­larmy,­počí­tačo­vé siete a podobne.Alarmy hlavne Jablotrón JA-100 s Jablonca-nejlepší na svete,je to ukážka zlatých českých ručičiek,fakt sa im vydaril !!
Som s Bratislavy s Podunajských Bisku­píc,poz­dravu­jem !!

renalek ( 2. února 2021 18:22 )

Jusuff, 1 000 bodov. Inak sledujem tvoje príspevky,sú vypelé,na úrovni, trefné a bojujú proti ľudskej tuposti a malosti-hoci výsledok je neistý! Keď si človek myslí že niečo v tejto oblasti dosiahol-prídu noví tuponi a posunú latku zase vyššie!!!

renalek ( 2. února 2021 18:12 )

Mňa včera upozornili s Blesku,že niektoré moje príspevky sa nezhodujú s morálnym kódexom komunistu, budovateľa rozvinutej kapitalistickej spoločnosti a že ešte raz,tak skončím ako onehdá ,,vojín Kotas,který měl dotaz,, a zmizol s obehu a že by mi prospelo si opätovne preštudovať zásadný politický dokument: Poučenie s krízového vývoja v strane a spoločnosti po 14.zjazde KSČ !! Tak som to omrkol a pochopil škodlivosť môjho konania, preštudovanie malo dobrý vplyv na moju prevýchovu a konanie a sľubujem že sa už navždy polepším-lebo ako spieva Pavol Hamel: Po prehratom zápase život vie byť pes !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání