Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Češka Soňa promluvila o svém sexuálním zákroku na benzince: Orálem zabránila loupeži i něčemu horšímu

Autor: ran - 
29. ledna 2021
21:07

Hrdinka Soňa (36) z pumpy v Bratislavě poskytla rozhovor televizi JOJ. Žena mluvící česky s příměsí slovenských slovíček pomohla odvrátit krádež mnoha tisíc eur tím, že lupiče začala orálně uspokojovat. Promluvila na kameru, jak se všechno seběhlo. Agresivní zloděj Maxim (24) ji nejdříve několikrát udeřil. Řekla, že se bála a že sexuální zákrok jí zachránil život.

Slovo hrdinka není v tomto případě vůbec plané. Češka Soňa doslova vlastním tělem zabránila nejen odcizení velké finanční částky, ale možná i něčemu ještě daleko horšímu. Podle jejích slov byl útočník pod vlivem drog a byl zakrvácený. Svou bezprostřední reakcí dokázala muže rozptýlit až do příjezdu policie. 

A to přitom ani na benzince nepracovala, na místě se ocitla prakticky náhodou, jen jako zákaznice ve čtyři hodiny ráno. Užívala si právě cigaretu za budovou pumpy, když k ní přiběhl zaměstnanec benzinky s tím, ať volá policii, že je někdo přepadl. To už ale k zadnímu vchodu dorazil agresor srbské národnosti a protože si myslel, že je Soňa pumpařka, začal ji nutit k otevření trezoru.

Chytil ji za bundu a vtáhl dovnitř. „Když se mi nepodařilo trezor otevřít, tak byl agresivní, dal mi facku a praštil mě do hlavy,“ vyprávěla reportérům webu televize JOJ noviny.sk Soňa. Zpočátku se ho snažila uklidňovat a podle vlastních slov chvíli zkoušela i šaškovat. „Snažila jsem se ho uklidňovat pohledem a trochu jsem se snažila srandovat, jako že do pr*ele to nejde otevřít," řekla Soňa na kameru.

Pak ale zkusila jít dál a se Srbem začala laškovat. „Prostě jsem si sundala tričko a zkusila jsem, co jsem zkusila. A pomohlo to. Hned se chytil, stalo se, co se stalo. Musela jsem to udělat, v té chvíli to byl pud sebezáchovy - buď, anebo,“ vysvětlovala Soňa, co se jí v tu chvíli honilo hlavou. „Chytil se, nebyl při smyslech, proto si i sám sundal kalhoty," pokračovala.

Následně využila situace a začala lupiči poskytovat felaci. Ale hlavně čekala na pomoc. Jak uvedla, Srb byl podle ní zfetovaný. „Byl v deliriu. Já jsem to natahovala, samozřejmě že já jsem to natahovala. A hodně jsem se bála, aby se z toho deliria a z toho opojení neprobral,“ dodala. 

Policisty přivítala slovy „vemte si ho, já už nemůžu“. Policejním orgánům zloděje připravila vysloveně na podnose. „Bála jsem se, jak zareaguje, tak jsem ho chytila za krk a křikla jsem, ať si jdou pro něj,“ uvedla. Maxima policisté zadrželi a po ošetření v nemocnici obvinili.

Video  Soňa (36) promluvila o sexuálním zákroku na benzince. Krádež a možná i něco horšího odvrátila tím, že lupiče začala orálně uspokojovat.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

kecamaprotiviru ( 30. ledna 2021 15:45 )

Pán je asi fajnšmekr

chrchla ( 30. ledna 2021 12:51 )

Byla ráda že má ten den něco teplého v ústech

zirioges ( 30. ledna 2021 12:37 )

Takovou benzin-security je třeba na každou benzinku
Není to první ženská, která podrazila svého komplice...

1xTomasx1 ( 30. ledna 2021 10:34 )

Normální reakce. Kdyby mi šlo o život, tak bych asi taky kouřil. 🤔

Sanhnusak ( 30. ledna 2021 08:42 )

No a co?
Soudruh potřebuje při rozdávání metálů kamarádíčkům mezi ně namíchat také někoho, u nějž by to mělo vypadat, že si metál opravdu zaslouží. Třeba im memoriam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání