Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nabourala na Písecku forda i mustanga, ale jela dál? Třetí srážku už žena (†35) nepřežila

Při nehodě na Písecku zahynula řidička.
Při nehodě na Písecku zahynula řidička.  (Autor: Policie ČR)
Autor: Vlaďka Hradská, ČTK - 
13. prosince 2020
19:06

Tři nehody zavinila podle všeho odpoledne řidička (+35) vozu Citröen na Písecku. Poslední se jí stala osudnou. „V Milevsku narazila do zaparkovaného fordu, pak při nedobrždění nabourala vůz Mustang. Nezastavila, po chvíli vjela do protisměru a střetla se s vozem Škoda. Náraz nepřežila,“ popsala policistka Štěpánka Schwarzová. Není jasné, zda řidička nebyla pod vlivem drog či alkoholu.

Žena, která při nehodě zemřela, ze všeho nejdříve měla zavinit dvě havárie. Nejprve v Milevsku narazila do zaparkovaného vozidla, pak zezadu při nedobrždění nabourala do jiného auta. „Místo aby u nehod zastavila, pokračovala v jízdě po silnici I/19 ve směru na obec Hrejkovice,“ řekla mluvčí a pokračovala líčením toho, co následovalo.

„V zatáčce přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru a střetla se zde čelně s vozidlem značky Škoda, které řídila čtyřiašedesátiletá žena. Po střetu zemřela žena, která pravděpodobně nehodu zavinila. Starší řidička byla se zraněním převezena do nemocnice," uvedla rovněž Schwarzová.

„Přesné příčiny a okolnosti tragické nehody jsou předmětem šetření píseckých dopravních policistů. Na základě dosud zjištěných informací není vyloučeno, že byla mladá řidička pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek,“ uzavřela mluvčí.

Jak řídí známé osobnostii? Přesvědčte se sami!

 

 

alzbeta59 ( 14. prosince 2020 02:04 )

je to smutne, ale o jednoho nebezpecneho ridice mene

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání