Tragická dopravní nehoda se stala okolo sedmé hodiny večerní v ulici Národních hrdinů pod podjezdem Pražského okruhu. „Kolem 19. hodiny došlo v ulici Národních hrdinů k tragické dopravní nehodě, při které z dosud nezjištěných příčin se čelně střetla dvě vozidla. Nehodu nepřežili dva lidé. Pětiletý chlapec byl odvezen do nemocnice. Událost si převzali vyšetřovatelé z oddělení vyšetřování dopravních nehod,” sdělil pro Blesk.cz mluvčí Policie ČR Jan Rybanský.

Video
Video se připravuje ...

V Dolních Počernicích došlo k vážné dopravní nehodě. (11. prosinec 2020) Václav Burian

„Po příjezdu jsme zjistili, že se jednalo o nehodu dvou vozidel. Museli jsme vyprostit tři osoby, které jsme po vyproštění předali zdravotnické záchranné službě,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy Martin Kavka pro Blesk.cz.

Na místě byli pochopitelně i záchranáři. Jejich snaha však byla zbytečná, zrovna tak i těch, kteří na místě prováděli telefonickou asistovanou neodkladnou resuscitaci. „Dva muži i přes péči zasahujících záchranářů utrpěli zranění, jimž podlehli,” dodala Poštová. Osudovou srážku vozů přežilo pouze pětileté dítě.

Fotogalerie
50 fotografií