Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký sen Terezy (24) se definitivně zhroutil: Vánoční zázrak ji letos nečeká

Autor: chal - 
13. prosince 2020
05:02

Už třetí Vánoce v řadě stráví Tereza v pákistánském vězení. Mladá Češka se na svobodu určitě do konce prosince nedostane, a tak za mřížemi oslaví i příchod nového roku.

Další Vánoce ve vězení stráví Tereza Hlůšková, která čeká v Pákistánu na jednání soudu, jenž má rozhodovat o jejím odvolání. Soud se totiž Tereziným případem podle zdroje Blesku do konce roku už určitě zabývat nezačne.

Tereze tak zbyly jen oči pro pláč. Strávit Vánoce doma s rodinou na Moravě bylo jejím velkým snem, do toho ale kromě pomalých soudů vstoupila i probíhající koronavirová krize.

Situace ohledně šíření koronaviru se podle pákistánského novináře Alího Aršáda na konci roku rapidně zhoršila, a tak dostali soudci od 14. prosince do 1. ledna volno. Soudy se v této době budou zabývat jen těmi nejdůležitějšími případy, mezi které ovšem Terezina kauza nepatří.

Tereza tak vyhlíží další svátky za mřížemi. V minulosti Vánoce ve vězení snášela velmi těžce a upínala se k jednání odvolacího soudu, od kterého si slibovala propuštění na svobodu.

Se svou situací se ale už Tereza zřejmě alespoň částečně  dokázala vyrovnat. „Chci říct, že každý dělá chyby, což je sice klišé, ale něco na tom je. Já se ze svých chyb poučila, změnila jsem se a nemůžu se dočkat domů. Jestli to bude příští rok, nebo za zbývajících pět let, nevím. To teď záleží na Dogarovi. Mě stále naděje neopouští!“ napsala Tereza koncem listopadu Blesku v dopise.

Terezu 10.ledna 2018 zadrželi celníci na letišti v Láhauru. V jejím kufru našli bezmála devět kilogramů heroinu, za což Tereza loni v březnu vyfasovala osm let a osm měsíců vězení. Proti rozsudku se odvolala.

asmodeusss ( 14. prosince 2020 15:42 )

Každemu co jeho jest.

malavelka ( 14. prosince 2020 10:12 )

Měla si moc volnosti a špatnou výchovu. Dnes mnohým chybí spiritualita a honí se pouze a jen za penězi. Někteří po nějaké tragické události přehodnotí životní priority a prohlédnou .Začnou na život nahlížet jinak, ale většina zabředne a schopna změny už není.

činčila ( 14. prosince 2020 08:49 )

Inteligentním ano, tak to tady není třeba rozebírat, tady se bavíme o primitivní blbce.

činčila ( 14. prosince 2020 08:45 )

Pokud na záběrech z letiště, když jí z kufru vyndavali balíky heráku říká, že jí ten její pasák zabije, tak je to asi docela jasné.

činčila ( 14. prosince 2020 08:43 )

Strávit Vánoce doma s rodinou na Moravě bylo jejím velkým snem.

To si dělá ***? Doufám, že by ji z letiště hned převezli do basy u nás, aby si to doseděla. Zase z ní novináři pomalu dělají cééélebritu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání