Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tipy na domácí vánoční dárky: Od dětí pro prarodiče a za pár korun!

/
  • Vyrobte doma s dětmi originální dárky za pár korun.
    11. prosince 2020 ● 06:00

    Vánoce, Vánoce přicházejí... A možná vám to ani nepřijde, ale už jsou doslova za dveřmi! Všichni cítíme, že tyhle svátky budou jiné. I z toho důvodu nejvíce naše blízké – především babičky a dědečky, potěší dárky vyrobené od vnoučátek z lásky! Zkuste se proto inspirovat a doma třeba společně také něco vytvořit!

  • 1.

    Vánoční těstovinový stromeček

    Těstovin má doma zásobu asi každý. Proč z nich nezkusit něco vyrobit? Stačí si ze čtvrtky vystřihnout kolo nebo můžete použít papírový talířek. Ten nastřihnete, následně z něj vytvoříte kužel, na který už lepidlem (nebo tavnou pistolí) přiděláváte jednotlivé těstoviny dle fantazie.

    Vyrobte doma s dětmi originální dárky za pár korun.
    Autor: scom

  • 2.

    Náhrdelník z knoflíků

    Tohle si možná sami pamatujete z dětství. Na provázek navléknete kolínka, zavážete a voilà – náhrdelník byl hotový! Pokud ale chcete něco podobného vyrobit babičce, použijte například knoflíky nebo třeba dřevěné korálky, které doma najdete. Fantazii se meze nekladou...

    Vyrobte doma s dětmi originální dárky za pár korun.
    Autor: scom

  • 3.

    Svícen z pomeranče

    Do třetice tu máme dárek, na který opět nepotřebujete nic speciálního a nic není třeba dokupovat. Stačí sáhnout do ošatky s ovocem, vytáhnout pomeranč, z krabičky s kořením pak hřebíček a nakonec ve skříni vylovit čajovou svíčku.

     

    Vršek pomeranče vykrojte podle velikosti čajové svíčky, kterou do vzniklé díry vložte, a už stačí jen ozdobit hřebíčkem! Věřte, děti to bude bavit a prarodiče budou nadšení.

    Vyrobte doma s dětmi originální dárky za pár korun.
    Autor: scom

    Jistotou pod stromečkem je také lahev s něčím dobrým. Podívejte se, jak ji snadno zabalit!

    Video
    Video se připravuje ...

    Vánoce se blíží: Jak jednoduše zabalit lahev? 

Dnešní horoskopy