Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rok od smrti krásné modelky Violy (†34): Matka prozradila, co jí policie řekla o vyšetřování

Autor: jel - 
11. listopadu 2020
11:35

Už rok uplynul ode dne, kdy v bratislavském přístavu pracovník nalezl ve zuboženém stavu bývalou modelku Violu M. původem z města Snina. Ta byla naposledy viděna v poledne předchozího dne na své výstavě fotografií, od té doby nikdo nevěděl, kde je. Policejní pátrání za celý rok neobjasnilo, co se s nebohou mladou ženou vlastně stalo, její maminka už je zoufalá. Ráda by znala odpovědi. Co jí řekla policie naposledy?

„Absolutně netuším, co je v případu nového, policie mi dlouho nic neoznámila. Naposledy mi řekli, že mi dají vědět, až ukončí vyšetřování. Zatím se neozvali,“ řekla serveru Plus Jeden Deň nešťastná maminka zesnulé. Média od vyšetřovatelů dostávají už rok stále tutéž odpověď.

„V uvedeném případě je vedeno trestní stíhání ve věci zločinu zabití. Obvinění konkrétní osoby však dosud nebylo vzneseno,“ řekla mluvčí bratislavské policie Veronika Slamková. „Ke konkrétním postupům vyšetřování, k jejich počtu, jakož i k jiným důkazům a procesním úkonům se v současném stádiu vyšetřování nebudeme vyjadřovat,“ dodala policie.

Údajně však pracují s více verzemi případu, jak se ale zdá, vyšetřování zatím stále nikam nepokročilo. Violu našli loni v listopadu u řeky Dunaj na kupě železné rudy. Ještě žila, byla však ve zuboženém stavu. Měla na těle podlitiny, zlomený obratel, byla podchlazená, promočená a svíjela se v bolestech. Přestože byl chladný listopad, měla pouze sukni, silonky a svetřík.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Kabát, kabelka ani doklady na místě nebyly. Na kamerovém záznamu, který ji zachytil několik hodin před smrtí, ovšem všechny tyto věci ještě měla. Přivolaným záchranářům se zraněná modelka ještě pokusila něco říct, zdravotníci ji ovšem museli uvést do umělého spánku, své tajemství si tak vzala s sebou do hrobu. Při převozu do nemocnice totiž talentovaná fotografka zemřela.

Předtím než ji dělníci našli v hrozném stavu na břehu řeky, byla naposledy viděna na své vernisáži fotografií kolem poledne. „Nemyslím, že by odtud odešla jen tak na procházku k Dunaji. Nebyla znásilněná, ale zohavená. Měla dobité kotníky a pohmožděné achilovky. Někdo si na tom dal záležet. Pravděpodobně z pomsty,“ napsala podle plusky kamarádka Danka jejich společnému známému.

Monikay ( 11. listopadu 2020 13:25 )

to je jak když skočila z výšky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání