Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Konec pátrání po Janě Paurové?! Tým Tempus z místa zmizel, co vyšetřovatelé našli?

Autor: VaB - 
22. října 2020
14:21

Po čtyřech dnech konec. Vyšetřovací tým Tempus se od skládky nedaleko Slavětína vypařil jak pára nad hrncem. Policisté jsou stále tajemní a nechtějí říct, zda se jim podařilo něco najít. Na místě zůstal už jen bagr, aby zarovnal hlínu, kterou za tři dny pátrání vyšetřovatelé vykopali. A bylo jí stoprocentně desítky tun… Našli, co hledali?

Čtyři dny, desítky kriminalistů, policejní technik, psovodi, hasiči a ohromný bagr. Od rána do tmy pracovali detektivové z elitního útvaru Tempus na skládce mezi obcemi Peruc a Slavětín v Ústeckém kraji.

Tempus pátrá po zmizelé matce čtyř dětí Janě Paurové. Na začátku února roku 2013 beze stopy zmizela. Po sedmi letech případ policie znovu otevřela, tentokrát jde ale o útvar, který řeší nevyřešené případy. Nejčastěji jde o neobjasněné vraždy, takzvané pomníčky.

Pavel Paur, teď už bývalý manžel Jany, říkal, že zmizela neznámo kam, údajně na Ukrajinu. Ještě před tím, než se po ní slehla zem, měla jít podávat vysvětlení na policii. A to ohledně údajného týrání ze strany Pavla. Na policii ale nikdy nedorazila.

Video  Policejní pátrání v okolí bydliště 7 let pohřešované mámy 4 dětí Jany Paurové  - Václav Burian
Video se připravuje ...

V srpnu detektivové prohledávali dům ve Slavětíně. Policisté na místě pracovali celých pět dní, od rána do večera se z domu ozýval zvuk sbíječky a lopat. Dokonce dorazil i vůz, který odčerpával jímku. Policie tehdy uvedla, že má nové poznatky a v pátrání pokračuje.

Pak bylo ticho, po kriminalistech ani stopy. Až doteď. V pondělí se opět ukázali nedaleko Slavětína na nelegální skládce mezi poli. S sebou si přivezli ohromný bagr ze záchranného útvaru hasičského sboru. Tři dny pak překopávali skládku, v jednu chvíli to dokonce vypadalo, že se jim něco podařilo najít. Hodinu se nic nedělo, policisté zkoumali jedno místo, dokonce měli v rukou i nalezenou bundu. Mohlo jít ale pouze o odpadky.

Ve čtvrtek už ale byl na místě pouze bagr a tahač. Bagrista vykopanou hlínu zarovnával tak, aby místo vypadalo jako před příjezdem Tempusu. Desítky tun tak museli vrátit tam, kde je vyšetřovatelé vykopali. Jestli ale nalezli to, po čem pátrají, není jasné. Tisková mluvčí policejního prezídia Hana Rubášová odmítla případ jakkoliv komentovat.

Video  Policejní pátrání v místě bydliště 7 let pohřešované Jany Paurové. Hasiči si k domu přivezli bagr, na místě je také sací vůz a psovodi se psy, kteří jsou vycvičeni na hledání mrtvol.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

KZP999 ( 23. října 2020 21:36 )

Spís byla kdysi v kanalizaci

.tg.bb ( 23. října 2020 21:27 )

jity, píšu o socíku!

sandokan500 ( 23. října 2020 21:20 )

Ta paní určitě plave v Ohří.

KZP999 ( 23. října 2020 20:54 )

Uz jsem to tu psal. V době zmizení Paurové se v blizkosti stavěla čistička odpadních vod. Paur dělal na výkopových pracích. Paurová je někde tam. Kolem vedení vody. Ale možná uz se postaraly o ostatky krysy. Paur to ví. Jestli Tempus najde, tak smekám . Ale ještě by musel dokázat, že v tom má prsty Paur. Což pochybuju.

Viera Vaňová ( 23. října 2020 19:38 )

A co jsi ty kdyby to bylo za dovolí sedíš v bance ty ***e.Lepe co sedí na pracáku.a bere naše peníze hňupe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání