Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Třetí den pátrání po Janě Paurové: Tajemný nález a přerušení prací!

Autor: VaB - 
21. října 2020
15:06

Tři dny práce na ilegální skládce u Peruce mají za sebou kriminalisté z Tempusu společně s hasiči. I ve středu těžkým bagrem prohledávali skládku, pomáhali jim i psovodi se svými speciálně vycvičenými psi. Dopoledne ale práce skončily, policisté prohledávali jedno konkrétní místo, kde našli dokonce i bundu! Vyšetřovatelé pátrají po zmizelé Janě Paurové, která je od roku 2013 nezvěstná.

Nedaleko Peruce pracují kriminalisté už od pondělka. Nejprve sem byla navezena těžká technika, druhý den časně ráno pak začali s pracemi. Bagrem a lopatami překopávali bývalou ilegální skládku. 

Místostarosta obce Peruc Jan Vnouček, který na místo několikrát přijel, řekl, že je na skládce spousta bordelu, který kriminalistům ztěžuje práci. Detektivové pracovali neúnavně i přes to, že jim hledání komplikovalo nepříznivé počasí a studený vítr.

Ve středu dopoledne se práce na přibližně hodinu zastavila, kriminalisté se seběhli k jednomu místu a prohledávali ho. Jeden z kriminalistů zkoumal i nalezenou bundu. Později, po druhé hodině odpoledne, se všichni i s bagrem přesunuli o kousek dál. Nebylo na ně ani vidět.

V srpnu pracovali policisté v domě Pavla Paura, bývalého manžela zmizelé Jany Paurové. Ta v roce 2013 záhadně zmizela a doteď o ní nikdo nic neví. Její tehdejší manžel Pavel zmizení ohlásil dva dny poté, co se po ní slehla zem.

Paur byl odsouzen za fyzické a psychické týrání své ženy. Jana, jak je vidět i na fotkách, měla po těle velké modřiny. V době zmizení měla společně s Pavlem čtyři děti, dva kluky a dvě holčičky. Když zmizela, byl v domě jen Pavel a nejstarší syn. Místní ze Slavětína si myslí, že jeden ze synů začal mluvit, a proto se o případ znovu začala zajímat policie.

Tempus je celorepublikový útvar policie, který spadá pod Policejní prezídium. Zabývají se případy, které se nepodařilo objasnit, takzvanými pomníčky. „Momentálně se k činnosti vyšetřovacího týmu Tempus, který byl ustanoven pro pátrání po pohřešované Janě Paurové, nebudeme vůbec vyjadřovat," sdělil Blesku v pondělí mluvčí policejního prezidia David Schön. 

.tg.bb ( 22. října 2020 09:40 )

V lese se dohadují dva policisté při ohledávání kostry.
Jeden říká:
- To byl chlap, podívej na tu mohutnou kostru.
Druhý oponuje:
- Kdepak, podívej na tu širokou pánev, to byla určitě ženská.
Jde kolem houbař:
- Chlapi, neblbnětei, ta kostra je z Pionýra, a tu pánev tady zapomněli trampové.

Viera Vaňová ( 22. října 2020 08:03 )

Přesně tak

Viera Vaňová ( 22. října 2020 08:03 )

To snad ne ?to je úchyl

Viera Vaňová ( 22. října 2020 08:01 )

A kdo ví jak je to s tou malou holkou co zmizela s tou Míšou Muzikařovou ?

hejpockej ( 21. října 2020 20:31 )

socialka nechala deti v peci magorovi, co tyral, znasilnoval a kalel na manzelku. Takze holt cekaji az to bude provadet detem protoze vypovedi svedku pro ne nic neznamenaji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání