Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Youtuberka hodila své dvě novorozené děti do odpadků: Krkavčí matka utíká před spravedlností

Autor: rc - 
18. října 2020
17:37

Alyssa Dayvaultová, jednatřicetiletá vizážistka a youtuberka, mezi lety 2017 – 2018 přivedla na svět dceru a syna. Novorozence posléze dala do odpadkových pytlů a odhodila! Soud v Jižní Karolíně shledal ženu vinnou ze zabíjení. Alyssa se však k soudu nedostavila a policie po ní vyhlásila celostátní pátrání. Ženě hrozí dvacet let za každou vraždu.

Alyssa Dayvaultová pocházející z amerického státu Jižní Karolína byla na YouTube známá svým talentem vizážistky. Navíc vystupovala jako oddaná máma dvou dcer. Její blízké proto šokovaly ohavné činy, kterých se dopustila mezi lety 2017 – 2018. Alyssa měla v listopadu roku 2017 porodit dceru. Těhotenství skrývala před svým přítelem Chrisem Matechenem a dítě přivedla na svět sama tajně ve svém domě. Později vypověděla, že dítě mělo po porodu kolem krku omotanou pupeční šňůru.

Tělíčko holčičky vložila do pytle. Nevyhledala lékařskou pomoc a dítě hodila do odpadků. Alyssa však otěhotněla znovu. V prosinci roku 2018 přivedla na svět syna. Podle informací britského deníku Daily Mail měla Alyssa vypovědět, že po porodu na patnáct minut omdlela a posléze, když se probrala, zjistila, že chlapec je mrtvý. Údajně zpanikařila a tělo chlapce odhodila jako tělo své dcery.

O několik dní později jela do nemocnice kvůli zranění, které se jí stalo při práci. Při vyšetření lékaři zjistili, že má v děloze placentu a kontaktovali policii, která zahájila vyšetřování. Nakonec se Alyssa přiznala, že porodila syna. Vyšetřovatelé tělo chlapce našli a provedená pitva odhalila, že chlapec žil ještě ve chvíli, kdy ho odhodila mezi odpadky. Později se přiznala i k tomu, že už dříve porodila dceru.

Ve čtvrtek byla Alyssa shledána vinnou za vraždy dětí. Rozsudku se však nezúčastnil, a tak rozsudek zůstal zapečetěn v obálce. Po Alysse bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Soudce vynese rozsudek, až bude žena přítomna u soudu. Hrozí jí až dvacet let za mřížemi za každou vraždu bez možnosti podmínečného propuštění. „Přivítali jsme Alyssu do našich životů s otevřenou náručí. Jsme velice důvěřivá rodina. Lidé občas říkají, jak jste sakra nevěděli, že je těhotná? Byla opravdu, opravdu dobrá,“ uvedl John Macheten, otec jejího přítele.

Martin Lapáček ( 18. října 2020 19:53 )

Youtuberka? Není to spíš *** zkurvená?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání