Žena nejspíš ve středu ráno spáchala sebevraždu, co ji k tomu dohnalo, není jasné. „Mohu vám to potvrdit, že skutečně dnes spáchala sebevraždu, respektive že je to řešeno jako sebevražda pádem z okna, kdy nebylo zjištěno cizí zavinění. Byla z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 5,“ potvrdil Právu mluvčí Městského státního zastupitelství Praha Aleš Cimbala. Svou funkci prý vykonávala normálně, její smrt podle deníku s její prací, kterou dělala 26 let, nesouvisela. 

Na místo do Stodůlek vyráželi policisté i záchranáři. „Na místo jela lékařská a záchranářská posádka, bohužel zhruba 60letá žena utrpěla tak vážná poranění následkem pádu, že už jí záchranáři nemohli pomoci, na místo poté vyjel koroner,“ popsala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Případem se zabývají policisté. „Oznámení o pádu ženy z okna jsme přijali před osmou hodinou ráno. Na místě policisté vyloučili cizí zavinění,“ řekl pro Blesk.cz policiejní mluvčí Jan Rybanský s tím, že s ohledem na rodinu však bližší informace poskytovat nebude.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.