Rady se zfetovaným mužem si nevěděla zaměstnankyně podniku, který nabízí erotické videokabinky v Husitské ulici na Praze 3. Proto neváhala a na pomoc si  přivolala strážníky. Mladý muž byl prý při příchodu úplně normální.  Když už byl v kabince přes hodinu, šla ho žena vyzvat, aby odešel. Muže ale našla na zemi ležícího na podlaze, nechtěl ani komunikovat, ani z kabinky odejít. 

Totálně zfetovaný

„Strážníci museli muže nejprve 'probrat'. Jakmile se jim to podařilo, muž zamručel, ať ho nechají být. Pak se začal nekoordinovaně kývat ze strany na stranu a něco nesrozumitelně mumlat,“ uvedla mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Irena Seifertová. Strážníci chtěli mladíkovi pomoci a ptali se ho, jestli něco nepotřebuje. Ten se po nich ale ohnal rukou.

To už bylo na trpělivost strážníků příliš. Hlídka zdrogovaného muže okamžitě zpacifikovala a přivolala záchrannou službu. „Ta pětadvacetiletého muže převezla z důvodu silné intoxikace omamnými látkami do nemocnice. Protiprávní jednání muže bylo strážníky oznámeno správnímu orgánu,“ dodala Seifertová.