Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda malé holčičky (†1,5) v Teplicích? Posílali jsme jí dárky a doufali, popsal dědeček

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: PČR)
Aktualizováno -
12. října 2020
20:16
Autor: VaB - 
12. října 2020
17:13

Policie vyšetřuje šokující zločin, k němuž mělo dojít o víkendu v Teplicích. V nemocnici tam údajně holčička (†1,5) podlehla zraněním, které jí měl způsobil dospělý muž. Případ si proto převzali krajští kriminalisté. 

Činem, nad kterým visí spousta otazníků, se policisté zabývají od neděle. „Krajští kriminalisté prověřují násilný trestný čin, ke kterému došlo v Teplicích. Kvůli věku poškozené osoby nebude poskytovat další informace,“ řekla Blesku policejní mluvčí Šárka Poláčková. 

Server iDnes uvedl, že se na sociálních sítích objevila informace, že roční holčičku umlátil opilý muž. Policejní mluvčí zprávu ale nechtěla nijak komentovat. Server dále uvedl, že podle neověřených informací holčičku oživovala její matka.

Oběť ale utrpěla mnohočetná poranění a v nemocnici zemřela. Na místě zasahovala i záchranná služba. „Nezletilou osobu jsme převezli do ústecké nemocnice,“ popsal Blesku mluvčí záchranářů Prokop Voleník. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování rovněž odmítl poskytnout další informace.   

„Jsem z toho úplně, úplně, úplně moc špatnej," popsal svoje pocity pro TV Nova dědeček holčičky. Svou vnučku se ženou prý nikdy neviděl, jeho syna měla přítelkyně pár dní před porodem opustit. 

I přesto ale pro holčičku posílali dárky a oblečení. Doufali, že se brzy potkají. Jak uvedl, v neděli jim ale volali příbuzní, že je holčička v nemocnici s vážným zraněním hlavy. Těm později podlehla.

TV Nova dále uvedla, že holčičku měl zranit ženin současný přítel. Údajně byl pod vlivem alkoholu a drog. Dívence měl kromě poranění hlavy a podlitin způsobit i zlomeniny. Muž by měl být ve vazbě. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání