Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dva mladíci (†20) utonuli na přehradě: Převrátil se s nimi gumový člun!

Autor: jel - 
25. července 2020
14:47

Pět lidí si v pátek večer vyrazilo na přehradu Zemplínská šírava na nafukovacím člunu. Noční výlet, bohužel, dopadl tragicky. Člun se převrátil a dva teprve dvacetiletí mladíci zemřeli.

„Podle prvotních informací se v pátek večer převrátil na Zemplínské šíravě nafukovací gumový člun s pěti lidmi,“ uvedla slovenská policie na svém facebookovém profilu. 

Pátrání po dvou mladých mužích, kteří se po převrácení člunu nevynořili, začalo okamžitě. V sobotu ráno bohužel přišla smutná zpráva, z vody byla vytažena už pouze jejich těla. 

Na místo podle informací serveru tvnoviny.sk dorazily během dopoledne rodiny zesnulých. Maminka jednoho z nich je prý dokonce těhotná.

Pod příspěvkem policie mnoho uživatelů projevilo rodinám upřímnou soustrast, někteří však přidali také spekulativní komentáře o tom, že mladíci byli opilí. „Pod vlivem alkoholu nemají co dělat na vodě. Soustrast celé rodince,“ napsala Paťuš. „Střízlivý člověk se těžko utopí,“ přidal se se svou domněnkou Dušan.

bre-burda ( 25. července 2020 16:33 )

Člun se sám převrátil nebo byl onou pěticí převrácen? Jako vodák jsem mnohokrát svoji kanoi převrátil a následně vyplaval, zachránil loď i bágle. Asi proto, že jsem nebyl zlitý a zfetovaný jak zákon káže, což?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání