Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dlouhé minuty hrůzy na pláži: Dívka (15) si v písku vykopala vlastní "hrob"

Autor: jel - 
25. července 2020
08:44

Heidi Filmer-Gallagher si společně se svými třemi dětmi a přítelem vyrazila na pláž Cape Cod v americkém státě Massachusetts. Příjemný nedělní den se však zvrhl v boj o život. Tessa, nejstarší dcera Heidi, totiž na pláži kopala jámu, stěny vyhloubené díry se však zřítily a Tessa zůstala uvězněná uvnitř.

Okolo páté hodiny Heidi sbírala na pláži mušle, když za ní přiběhlo jedno z jejích dětí a oznámilo matce, že Tessa je pohřbená v písku. „Byla v situaci, kdy byla opravdu blízko smrti,“ řekla vyděšená Heidi s tím, že si myslela, že její dcera je zasypaná úplně, což se naštěstí nestalo.

„Celou dobu jsem myslela jen na to, jak je tam pohřbená pod pískem,“ vypověděla matka. „Když jsem doběhla k místu, viděla jsem, jak její hlava kouká z písku ven, byla to obrovská úleva,“ popsala své pocity.

Ačkoliv Tessa nebyla úplně pohřbená, písek jí tlačil na hrudník, což jí ztěžovalo dýchání. Podle Heidi byl písek jako cement a když se pokusila dceru vykopat, celou situaci ještě zhoršila. Písek totiž neustále padal zpět. 

Teenagerku z jámy dostali až záchranáři, ani pro ty to však nebylo jednoduché. Dívku dostávali ven dlouhých 30 minut a museli kolem ní dát černou trubku, aby se na ni odkopaný písek znovu nenasypal. Po půl hodině se nezraněná Tessa konečně dostala ven.

villon ( 25. července 2020 10:38 )

Klobouček, takhle se zahrabat, to už chce hodně důvtipu a hlavně činorodosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání