Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt mámy tří dětí, která zmizela na Nový rok: Manžel tuší, co se stalo!

Autor: rc - 
4. ledna 2020
13:32

Tragicky dopadlo pátrání po Zuzaně ze slovenského města Špačince, která na Nový rok odešla z domu a už se nevrátila. Čtyřicetiletá žena byla nalezena mrtvá v pátek po poledni. Zdrcený manžel Ján, který zůstal sám se třemi dětmi Lukášem (7), Vivien (7) a Sofinkou (14), uvedl, že Zuzana byla poslední dobou uzavřená sama do sebe a nechtěla se s nikým stýkat.

Na Nový rok beze slova opustila své tři děti a domů už se nevrátila. Po čtyřicetileté Zuzaně pátrala policie i desítky dobrovolníků. „Při pátrání nám dohromady pomáhalo přibližně padesát lidí. Kromě našich členů přišli i místní dobrovolníci a psovodi. Připravený jsme měli i dron a policejní vrtulník, kvůli mlze jsme nic z toho nepoužili,“ popsal pro slovenský deník Plus Jeden Deň Jozef Juhoš, který stál v čele Pohotovostního pátracího týmu.

Zuzanin manžel Ján uvedl, že žena měla psychické problémy. Byla prý dlouhodobě uzavřená do sebe a naprosto se izolovala od okolního světa. Manželce, s níž se před rokem přestěhoval do nového domu, který stále zařizovali, nabízel pomoc psychologa, podle jeho slov však odmítala. „V normálních vztazích máte známé, přátele, ona neměla nikoho. Když to člověk v sobě dusí a neřeší to, může takto zkratovat. Nechodila na rodinné oslavy, ani na Vánoce jsme nešli spolu navštívit rodinu. I z facebooku vymazala všechny přátele,“ uvedl její manžel s tím, že přes to všechno společně plánovali budoucnost.

„Ještě před pár dny jsme si říkali, co potřebujeme dokončit na domě. Nechápu, co se jí mohlo stát, že jen tak odešla. Nic po sobě nenechala,“ řekl Ján, který doufal, že se jeho manželka vrátí v pořádku domů k němu a dětem. „Já jen čekám doma, než ji najdou. Nevím, co bude s dětmi ani s prací. Pokud jsem ten problém já, ať mi to poví, ale já ji potřebuju doma,“ uvedl chvíli předtím, než přišla zdrcující zpráva.

Zuzana byla nalezena mrtvá, podle TV Markíza ji mohlo zabít podchlazení. „Žena zemřela bez cizího zavinění. Příčinu její smrti určí pitva. Blízkým vyjadřujeme hlubokou soustrast,“ oznámila policie.

Lenka Marková ( 6. února 2020 07:24 )

Co do toho motáte děti ?
Paní měla zřejmě těžké deprese. Buď si o tom něco přečtěte a nebo se nevyjadřujte , ať nejste za úplného blbce .
Při depresích trpí člověk takovou bolesti, že ta fyzická je proti ní NIC .Je jedno, co má (děti manžel,majetek...)
Paní nemůže za to, že Vy jste neplodná.

irstr ( 7. ledna 2020 17:15 )

uklidni se a uvědom si že píšeš do bulvárního plátku chytrolíne

latecia ( 5. ledna 2020 03:07 )

Zbalila si vsechny veci pze uz toho posuka na hlavu mela dost chtela rozvod. To tihle posuci tezko snasej, mrdne jim v bedne, zkrat, protoze jeho ego bylo velmi ublizeno.
Vracet se tam uz nemela holka blba...peemyslela postevakem, nechala se 3x na*** misto makani ve fabrice, za blbost se plati.

brano34 ( 5. ledna 2020 02:53 )

Je to jasný případ domácího násilí s následkem smrti

MiKhaEll ( 5. ledna 2020 00:18 )

Ona se chtěla zabít, matka 3 dětí, zabila se a tohle všecfhno měl azchránit její manžel. Prmitivní chudáku, rozumíš tomu, že ta osoba- pokud se jí tak dá nazvat se rozhodla opustit svoji rofinu, svoje děti avše nechala na to chlapov.....je to humus, doufám , že shoří v pkekle, jako ty!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání