Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Početná rodina uvízla po nehodě ve vraku vozu: Otec volal pomoc hodinkami, mezitím dvě děti zemřely

Autor: jel - 
24. července 2020
21:04

12. července se Brad Sparks, jeho těhotná žena Crystal a jejich šest dětí vraceli z návštěvy přátel v Texasu. Bohužel v noci na dálnici Crystal, která řídila, ztratila kontrolu nad vozidlem. Jejich auto se několikrát převrátilo a dostalo se mimo silnici, kde na něj ostatní neviděli. Z auta se rodina nemohla dostat.

Po nehodě zůstali všichni uvězněni v téměř rozdrceném vraku, Brad ani Crystal, která byla v sedmém měsíci těhotenství, se nedokázali dostat ven. Uvězněni v autě zůstali déle než hodinu. Otci se nakonec povedlo přivolat záchranku pomocí hlasového příkazu na chytrých hodinkách a některým z dětí se povedlo dostat z auta, ty se pokusily najít pomoc.

Přestože na místo dorazily dva vrtulníky a šest sanitek, dvě z dětí, dcerka Bailey a syn Landon, nehodu nepřežily. Těhotná maminka musela být do nemocnice přepravena vrtulníkem. Měla propíchnuté plíce, zlomená žebra a další poranění. Nenarozené miminko je naštěstí v pořádku. Otec i zbylé dětí utrpěli mnoho zlomenin a dalších zranění a všichni také museli být hospitalizováni. 

„Vyrovnáváme se se ztrátou našich dětí Bailey a Landona. Momentálně prožívám psychické zhroucení,“ řekl Brad pro CBC. „Brad okamžitě po nehodě volal jména dětí, abychom je zkontrolovali. Sadie nám řekla, že viděla Landona mimo auto a měl zavřené oči, chyběla nám Bailey,“ popsala Crystal hrůznou událost. „Byla ve mně malinká dušička a v duchu jsem se modlila k Bohu,“ dodala. Bohužel modlitby dvěma jejím nejbližším už nepomohly.

Monikay ( 26. července 2020 10:10 )

krásné děti

BoziMilda ( 25. července 2020 00:27 )

Někdo je holt dobrý rodič a někdo dobrý řidič. A mezitím je potřeba hledat rovnováhu, občas je vhodné si večer zopakovat dopravní předpisy místo výroby dalšího spotřebovávače zdrojů na planetě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání