Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Labrador žárlil na dvojčátka (†26 dní) své paničky: Roztrhal je přímo v postýlce

Autor: shp - 
3. července 2020
14:49

Pejsci jsou naši miláčci, mazlíčci a také mnohdy nejlepší kamarádi. Ale i oni mají pocity. Kříženec labradora a amerického foxhounda začal žárlit na novorozená dvojčátka své paničky Elaine Novaisové (29) z Brazílie. Děti proto napadl a roztrhal.

Podle webu The Sun policie uvedla, že maminka nechala svá předčasně narozená miminka bez dozoru jen na chvíli, když si šla promluvit se sousedkou. V nestřežený okamžik zvíře zaútočilo na děti a zakouslo se do nich.

Matka přiběhla k plačícím dětem okamžitě a rozzuřené zvíře odtáhla pryč. Jenže to už bylo pozdě. Pes jim rozkousal tělíčka v oblasti bříšek a miminkům tak nebylo jak pomoci. Rodinná tragédie byla dokonána.

Děťátka se narodila předčasně

Dvojčátka Anne a Analú zemřela 23. června – v den, kdy se měla původně narodit císařským řezem. Kvůli zdravotnímu stavu maminky však přišla na svět o měsíc dříve. Příbuzní jsou z útoku psa v šoku.

Psa popsali jako křížence labradora a amerického foxhounda, který byl obvykle poslušný. Jenže po narození miminek začal žárlit. Pitva dětí potvrdila, že jedno dítě zemřelo okamžitě, druhé prodělalo zástavu srdce ze zranění. Co se stalo se psem po útoku, je nejasné.

Příbuzný: Pes začal žárlit

Myslíme si, že s příchodem dvojčátek už zvíře nedostávalo dostatek pozornosti a náklonnosti od majitelů, na které bylo zvyklé. To mohlo vést normálně klidného psa k tomu, aby zaútočil na děti,“ myslí si nejmenovaný příbuzný.

Tomas Bartik ( 5. července 2020 21:26 )

Nas pes deti hlidal jako vlastni, presto jsme ho s nimi nikdy nenechali sami. Kdyby je zabil, zbavil bych ho zivota vlastnima rukama okamzite.

Buldok1 ( 4. července 2020 21:25 )

Je to hrůza neskutečná co se stalo. Je to pro tu matku ponaučení. Život těm dětem nevrátí. A nechápu nějakého zvonika54 jak si může dovolit říkat miminkam parchanti. Asi mluví ze své vlastní zkušenosti, asi má on sám parchanty a tady se psycho projevuje. Je to hanba fuj.

zvonik54 ( 4. července 2020 04:26 )

Racionálně řečeno: Kdoví, co by z parchantů za bestie vyrostlo! Pes udělal možná dobře. Lidí je na světě jako sra..k.

verka1 ( 3. července 2020 21:01 )

Matka neviděla že pes žárlí? Měla psa dát do jiné místnosti, na dvorek.
Takhle přijít o dvojčátka 👎

Jarabak ( 3. července 2020 16:01 )

Chudák pejsek, on za to nemůže, chudák maminka, je to pro ní tragédie... A teď vážně: paničku zavřít, až zčerná za zabití z nedvbalosti a čokla utratit, nejlépe rozkousáním. Ať si pejskaři myslí, co chtějí. Ani panička, ani pejsek, nemají právo zabíjet jiné lidi, i když jsou to "její" děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání