Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Francouzský buldoček vypadl ze 6. patra a proletěl střechou: Kaskadérský kousek šokoval paničku

Autor: shp - 
14. srpna 2019
21:01

Při tomhle pejskovi stáli zřejmě všichni svatí. Francouzský buldoček Winston z New Yorku utekl své paničce a vyskočil ze 6. patra. Dopadl na automobil a proletěl mu střechou.  Zázrakem utrpěl jen lehká zranění.

K nebezpečně vyhlížejícímu incidentu došlo v pátek kolem 11. hodiny v noci na Manhattanu. Jak Winstonova panička Emma Heinrichová uvedla na fóru Reddit, s pejskem se právě vraceli z procházky. Winston nečekaně nezamířil domů, ale vyběhl ještě o patro výše. Dveře na střechu byly otevřené a on toho využil.

Pejsek chtěl zpomalit, ale nezvládl to

Snažila jsem se ho přivolat, ale utekl na kraj střechy. Viděla jsem, jak se snažil na poslední chvíli zpomalit, ale bylo už příliš pozdě a přepadl přes okraj,“ popsala dramatické okamžiky Emma. Winston spadl z 6. patra a proletěl stahovací střechou zaparkovaného vozu Dodge Challenger. Zděšená panička okamžitě běžela za psem dolů.

U auta se mezitím shlukl dav zvědavců, kteří během chvíle viděli, jak žena dostala zvířátko z vozu ven. Winston poté okamžitě putoval na nejbližší veterinární kliniku. „Má pořezanou nohu, kterou mu zašili. Zázrakem nemá zlomenou ani jednu kost v těle. Řekli mi, že má hodně šrámů, což se ale dalo očekávat,“ dodala panička.

Je zázrak, že je naživu

Winston je podle ní po pádu spíše vystrašený. Nemá ale žádné potíže s pohybem. Pejsek zůstal po karambolu na veterině ještě 24 hodin na pozorování, ale následně byl propuštěn do domácí péče. „Je absolutní zázrak, že je naživu,“ uzavřela Heinrichová. Jak je vidět, nejen kočky mají devět životů a i na pejsky v nesnázích se občas usměje štěstí.

Zobrazit celou diskusi