Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zfetovaný muž měl ubodat psa a pak pobíhat polonahý po okolí v kožešině

Autor: shp - 
21. prosince 2019
21:08

K pobuřující události došlo v Hoješíně na Chrudimsku. Muž tam měl pod vlivem drog brutálně ubodat svého psa v chatě, pak se svléknout, obléct si kožešinu a polonahý pobíhat po okolí.

Nakonec měl dojít k policejní stanici, kde strážci zákona zjistili, že je opravdu téměř nahý a kožešina zakrývá pouze jeho intimní partie, uvedla TV Nova.

Muž skončil na psychiatrii

Policisté mu zavolali záchrannou službu a ta ho převezla na psychiatrii,“ řekla policejní mluvčí Markéta Janovská. Podle místních jde o potížistu.

Určitě je nebezpečnej. Znám ho několik let a agresivita je u něj na denním pořádku,“ řekla známá s tím, že takové chování u něj není nic výjimečného.

Místní: Bere drogy

Bere drogy. Myslím si, že mu přeskočilo. Všichni se ho spíš bojej, takže se málokdo opováží něco říct,“ dodala. Příbuzní následně přijeli vyklidit mužovu chatu.

Ne nejsem povinná vám podávat žádné informace,“ řekla jedna z nich. „Podle pitevního nálezu zemřel pes na vykrvácení v důsledku bodného zranění,“ uzavřela Janovská.

Prý vykradl i auto

Muž je kromě týrání a zabití zvířete obviněn i z vykradení automobilu. Místní si tak oddechli, že skončil konečně za mřížemi.

MiroslavCh ( 26. dubna 2020 21:55 )

Sundejte mu někdo kůži za živa !!!!! Kdy už tenhle stát začne proti těm fetakum konečně pořádně bojovat ? Hlavně, že tu máme policajtů víc jak doktorů..... A stát se stará aby měli na svoje výplaty. Za tohle by si je měli snižovat !!!!

dobryclovek ( 22. prosince 2019 08:41 )

obessenalucerne!! ty hovado,obecný blbe smradlavé jelito tak Babiš Zeman muže za to žo nějaká zruda chcíplotina podobná tobě utýra psa!! Tebe by měli utýrat tebe by nebyla škoda protože taková hovada jako ty jsou příčinou zrud fetáci,piráti!!

dobryclovek ( 22. prosince 2019 08:34 )

pokud se nebudou hyeny střílet a hned na místě k žádným skorumpovaným soudcum hned popravit!!

KdoMeVyhuli ( 22. prosince 2019 07:20 )

Proč existují tyto lidské špinavé lidské zrudy? Proč se tato sorta odpadu ihned nepověsí? Nebo na nich delat pokusy !
Chcipněte v nepředstavitelnych bolestech vy lidské zrudy!👹👹👹👹👹👹👹👹👍👍

zanvani ( 22. prosince 2019 04:28 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání