Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Najde se tělo pohřešované Maddie ve studni? Policie hledá klíčovou svědkyni!

Autor: ran - 
5. června 2020
12:07

Vyšetřovatelé případu nezvěstné Maddie McCannové jsou na horké stopě. Podezřelým z vraždy holčičky je deviant a sexuální predátor, Němec Christian B. (43), který nyní sedí kvůli předchozím deliktům. V roce 2007 měl s tehdejší přítelkyní bydlet v domě s pozemkem nedaleko portugalského letoviska Praia da Luz, kde Maddie s rodiči pobývala. Německá policie už ani nedoufá, že by dívka byla naživu.

Podezřelý muž měl ve venkovském domě pobývat se svojí tehdejší přítelkyní, kterou byla podle informací serveru Daily Mail tehdy nezletilá dívka. Ta z místa měla odjet chvíli před tím, než byla tehdy tříletá holčička nahlášena jako pohřešovaná.

Žena původem z Kosova má být podle Daily Mailu klíčovým svědkem celého případu! Policie po ní právě intenzivně pátrá. Pár měl využívat ještě jeden dům, ten se nacházel o něco dále ve vnitrozemí.

Pozemek se nachází jen 25 minut od letoviska, kde trávili McCannovi dovolenou, a přímo nad pláží, kde si Maddie s rodiči hrála! Kolem kopce s pozemkem dokonce rodiče holčičky pravidelně běhávali! Poté, co Kosovanka odjela, pedofil dál bydlel na místě v karavanu. A policie se domnívá, že mohl dítě unést a patrně i zavraždit. 

Do hledáčku vyšetřovatelů se dostaly také studny, kterých je na inkriminovaném pozemku několik. Nikdo je nevyužívá. V některé z nich by se teoreticky mohly nacházet ostatky nebohé Maddie.

Předpokládá se, že v nejbližší době se objeví nové zásadní informace k případu, které by mohly kauzu konečně jednou provždy rozplést, a přinést tak rodičům Maddie kýženou spravedlnost a klid. Ti dál doufají, že jejich dcera žije, a britská policie nadále vede případ Maddie jako pátrání po pohřešované osobě. 

Madeleine McCannová zmizela z portugalského letoviska Praia da Luz, kde byla s rodiči na dovolené, krátce před svými čtvrtými narozeninami v roce 2007. Policie od té doby po ní neúspěšně pátrá a její rodiče doufají, že je stále naživu. Podezřelým v případu se stal 43letý drogový dealer a deviant Christian B., který byl mj. odsouzen za brutální napadení a znásilnění americké důchodkyně (72), ke kterému došlo v Portugalsku v roce 2005.

brano34 ( 5. června 2020 13:05 )

Kate McCann byla v roce 2007 oficiálně obviněna z únosu své dcery Madeleine. To bylo těsně před úprkem rodiny McCann do Británie, po půlročním dovolenkovém pobytu v náručí babtistické církve, která mohla mít na zmizení Madeleine a ztajování skutečností svůj podíl.

spania ( 5. června 2020 12:15 )

Jsem zvědavá,jestli se tento příběh podaří někdy rozplést a jestli se ta holčička najde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání